Nieuwsberichten
Geslaagd feest voor oppassers
28-09-2015 17:34
Geslaagd feest voor de oppassers van PG Stiens
Ruim 20 vrijwillige oppassers jong en oud van de gemeente PG Stiens namen op 18 september 2015 deel aan de feestelijke bijeenkomst. Al met al een geslaagde bijeenkomst met enthousiaste en betrokken mensen.
Ruth Rottiné opende de bijeenkomst door iedereen welkom te heten. De nieuwe oppassers werden extra benoemd: Kirsten Grond, Wilma van der Tuin, Sanne Risselada, Hiltje Groendijk-Cuperus en Vanshita Haagsma. En in het zonnetje werden gezet de oppassers die het team gaan of al hebben verlaten: Hieke Anema, Siska Haijma, Karin Fennema, Ilse Bijker, Titia (en Chris) Koopmans (als coordinator), Christa van der Iest-Fennema, Danielle (en Leo) Boonstra, Johanna van der Galiën, Judith Smidt, Gerland Stapert. Ruth vertelde vervolgens over de laatste ontwikkelingen m.b.t. het oppasteam. Daarna nam Tiny Aagtjes het stokje van haar over. Zij verzorgde een presentatie over de mogelijkheden voor het (her) inrichten van de oppasruimte. Daarna volgde er een kennismakingsrondje.


Het laatste gedeelte van de avond stond in het teken van de verrassing. Het maken van een Bokamoso armband. Esther Pots verzorgde deze workshop. De Bokamoso armband bestaat uit kralen en symbolen. Elke kraal en elk symbool vertelt iets over een Bijbelse waarheid, over hoe geliefd je bent door God. Een zegen voor ons allen en tegelijkertijd een zegen voor een ander omdat de volledige opbrengt ten goede komt aan Bokamoso, hulpverleningsproject voor kwetsbare vrouwen in Zuid Afrika. De oppassers hebben dit als zeer bijzonder ervaren en waren erg onder de indruk van het verhaal van Esther Pots. Marleen de Boer sluit een geweldige avond af met een bedankje richting Esther Pots en alle aanwezigen. Na afloop was er nog een hapje en een drankje en kon er worden nagepraat.

Meer informatie
Hebt u vragen over de feestelijke bijeenkomst? Of wilt u meer weten over de kinderoppas? Neem dan contact op met de oppas coördinatoren Marleen de Boer, Tiny Aagtjes of Ruth Rottiné Protected email address | 06 – 11111991
Kinderoppas voor baby’s, dreumesen en peuters
Voor kinderen beneden de leeftijd van 4 jaar is er iedere zondagmorgen tijdens de kerkdienst oppas in De Hege Stins. En tijdens bijzondere diensten in de Sint Vitus. Op deze manier worden ouders in de gelegenheid gebracht zelf de kerkdienst bij te kunnen wonen.
Bijeenkomsten voor vrijwilliger oppassers
De oppas coördinatoren organiseren 4 keer per jaar een bijeenkomst voor alle vrijwilliger oppassers van PG Stiens. Met deze bijeenkomsten willen we de oppassers relevante informatie aanreiken. Ook willen we hen de mogelijkheid bieden elkaar te ontmoeten zodat de oppassers onderling kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

Onder de fotogalerij vindt u enkele foto's.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS