Nieuwsberichten
Ma'Laap (Project Pakistan)
28-11-2014 10:43
Beste allen,
Gisteren (20 nov) ontving Nasir een bundel van 9 brieven uit Pakistan van de sponsorkinderen. Deze brieven zullen door hem vertaald worden van het Urdu in het Engels. Ze liggen dan als het goed is zondagmorgen na de dienst op de tafel van het Pakistan-project in De Hege Stins.


Op 18 januari 2015 willen we na de kerkdienst voor de eerste maal een schrijfmoment organiseren voor de sponsoren. Door met elkaar bezig te gaan hopen we dat het voor iedereen makkelijker wordt om het contact met de kinderen in Pakistan te leggen en/of te onderhouden.

Op 23 januari zal er een Pakistaans diner worden verzorgd door Nasir Amanual en zijn vrouw. De planning is: tijd: 18.30-20.30 uur, plaats: de Hege Stins. Dit alles natuurlijk als hiervoor toestemming komt van de kosters!
We nodigen alle sponsoren/families uit om hieraan deel te hebben.
We willen deze activiteit graag samen met de jeugddiaconie en een groep van Peper en Zout organiseren. Er wordt een kleine bijdrage van 2 euro pp gevraagd ter dekking van de onkosten. Aanmelden uiterlijk 15 januari bij de leden van de projectgroep. Nadere informatie tzt in de Twaklank en website.

Groet, namens de Ma'Laap groep, Riet ten Hoeve (d.d. 21-11-2014)
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS