Nieuwsberichten
Avond voor de middengroep
15-05-2014 19:17
Deze uitnodiging geldt voor alle gemeenteleden tussen de 45 en de 60 jaar. Wij zouden graag meer contact met jou en je leeftijdsgenoten zouden willen hebben.

De Protestantse Gemeente te Stiens organiseert veel activiteiten voor jeugd en jonge gezinnen, maar jij bent inmiddels dit stadium iets ontgroeid. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd voor ouderen, maar gelukkig is het voor jou nog lang niet zover.

Wij merken aan alles dat jouw groep wat tussen wal en schip dreigt te vallen: binnen jouw leeftijdsgroep zien wij een dalende betrokkenheid bij de kerk, dalend kerkbezoek en een dalende kerkelijke bijdrage. Terwijl wij ons niet kunnen voorstellen dat je meer of minder gelovig bent dan andere generaties. Bovendien gaat het juist erg goed met onze gemeente: wij geloven in het evangelie, wij zijn een levendige gemeente, met een flink ledenaantal, stabiel kerkbezoek en organiseren veel activiteiten. Het is (met een knipoog) ons doel om de beste en leukste Protestantse gemeente te Friesland te zijn.

Een groep die wij daarin te weinig bereiken is dus jouw leeftijdsgroep. Maar wij kunnen er niet helemaal de vinger er achter krijgen. Is het geloof niet relevant voor je? Of red je geloven ook wel zonder kerk? Misschien heb je het wel te druk met je gezin en je ouders.

Wij willen je graag een keer uitnodigen om hierover van gedachten te wisselen. Want onze droom is dat ook jij je actief en betrokken voelt bij de leukste gemeente in Friesland. Wij nodigen je graag uit op donderdag 22 mei 2014, 20.00 uur, Ophirstrjitte 30, Stiens, bij mooi in de pastorietuin aan de Ophirstrjitte 30.

Kerkelijk werker en predikanten van de Protestantse gemeente te Stiens.

Tine de Vries
ds. Desirée Scholtens
ds. Jaap C. Overeem

Je kunt je makkelijk aanmelden via Protected email address

NB: Ook als je je juist wel heel erg betrokken voelt bij onze gemeente, een vaste kerkganger bent of actief als vrijwilliger nodigen wij je uit voor deze bijeenkomst.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS