Nieuws
GD Diaconie 30 maart 19.00 uur in DHS
07-03-2014 11:06
Palm Tree
De dienst van 30 maart om 19.00 uur in De Hege Stins wordt georganiseerd door de diaconie. Onze gast is dan mevrouw B. Boltjes-Seepma. Zij zal ons dan door middel van een powerpoint presentatie meer vertellen over haar vrijwilligerswerk in Palm Tree, Zuid-Afrika.














Palm Tree Care Centre is het levenswerk van Ros Visagie. Zestien jaar geleden startte zij in het plaatsje Amanzimtoti (20 km ten zuiden van Durban) met een crèche. Deze crèche groeide uit tot een heel bijzonder gezin. Ros’ gezin telt tegenwoordig 15 Zulu kinderen variërend in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Ondanks dat er geen bloedband tussen de kinderen is, leven ze samen als broers en zussen. Sinds 2013 wordt ook tijdelijk gezorgd voor baby ‘s die zijn afgestaan voor adoptie. Daarnaast heeft Palm Tree een dagopvang waar kleine kinderen uit het nabijgelegen township overdag opgevangen worden.
Dit jaar is mevrouw Boltjes van 27 januari tot en met 20 februari weer naar Palm Tree geweest. De collecte van de kerstnachtdienst in 2013 was voor dit project bestemd. Nieuwsgierig waar de collecte voor gebruikt is? Op 30 maart hoort u het. Van harte welkom!
College van diakenen.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS