Nieuws
Collecte Kerstnachtdienst 24 december
04-12-2013 17:13
Bestemming collecte kerstnachtdienst 24 december a.s. in de Sint Vitus. Dit jaar heeft de diaconie als bestemming van de kerstnachtdienstcollecte het project Palm Tree in Zuid Afrika van de Stichting Be More uitgezocht. Via Danielle Boonstra-Boltjes kwamen we hiermee in aanraking omdat haar moeder en zus regelmatig als vrijwilliger daar naar toe gaan.

Palm Tree, een klein opvanghuis waar 15 kinderen en 3 moeders wonen en waar ze onderdak, eten, onderwijs en goede zorg krijgen. Palm Tree Care Centre is het levenswerk van Ros Visagie, die er zestien jaar geleden mee startte. Wat begon als een crèche voor kinderen uit de nabijgelegen arme township, groeide uit tot een heel bijzonder gezin. Ros' gezin telt 15 Zulu kinderen variërend in de leeftijd van 7 tot 15 jaar.
Meer informatie over de stichting en het project zijn te vinden op de site www.be-more.nl. Via deze site is het ook mogelijk om op de weblog van Baukje Boltjes-Seepma te komen waar verhaaltjes en foto’s staan. Begin volgend jaar (27 jan – 21 feb 2014) gaat ze opnieuw als vrijwilliger naar de kinderen van Palm Tree. Laten we haar een mooi bedrag meegeven. De diaconie beveelt daarom deze collecte van harte bij u aan. Financiële steun is hard nodig.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS