Nieuws
Samen Sing's bouwen
03-10-2013 16:59
Wie zijn wij en wat doen wij?

De EZC bestaat uit een groep enthousiaste leden, die samen Sing in’s opbouwen. Samen geld verzamelen voor mensen die het hard nodig hebben, hier & daar. Samen werken aan een attentie. Samen met Talant een dienst organiseren. Samen naar Gods woord luisteren. Samen kerstliederen ten gehore brengen. Samen…….etc.


Op 20 oktober organiseren we weer een Sing in met als thema: “Samen bouwen aan een Sing in”. Graag zouden we horen door welke liederen, teksten, gedichten u geraakt wordt. Op deze manier kunnen we samen bouwen aan een Sing in, met uw inbreng.

Op startzondag (6 oktober) zijn wij als commissie aanwezig met een stand. Deze stand is opgebouwd uit stenen. Hier kunt u uw idee op een briefje schrijven en in één van de bouwstenen van deze stand te stoppen (vermeld daarbij ook u naam en emailadres). Mogelijk hebt u ook een goed idee voor een Sing in of project? Ook dat kunt u kwijt op een briefje en in de stand inleveren.

Versterking nodig
Ongeveer eens per maand komen we samen om Sing in’s te organiseren. Graag zouden we de EZC willen uitbouwen. Zou u met uw eigen kwaliteiten de commissie willen komen versterken? Van harte welkom!

Hartelijke groet,
Evangelisatie- en Zendingscommissie (EZC)
E-mail: Protected email address
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS