Nieuws
Benefietconcert De Hege Stins
01-06-2013 00:36
Verbouwen is een feest, kom jij een steentje bijdragen?
Op zaterdag 22 juni, vanaf 20:00 uur is er een benefietconcert voor de verbouwing van het jeugdhonk van De Hege Stins. Na zondag 23 juni gaat het echt beginnen, de verbouwing van de Hege Stins. We verbouwen de kerk, dan kunnen we weer 40 jaar vooruit. Met de aanpassingen brengen we de voorzieningen naar een hoger niveau, die passen in deze moderne tijd. Natuurlijk met het doel om als gemeente op een nog mooiere manier samen te vieren, te zingen, te delen, te geloven. Kortom, kinderen van God te zijn. Een geweldig vooruitzicht, vindt u ook niet?


Afscheid en feest
We gaan natuurlijk niet zomaar (tijdelijk) weg zonder afscheid te nemen. Gelukkig is dit geen verdrietig afscheid, maar een feest. Een feest om samen te vieren! Uw komst maakt dat feest nog mooier. We nodigen u daarom van harte uit, om ook te komen naar het benefietconcert op zaterdagavond 22 juni.

Benefietconcert
Met de medewerking van vele gemeenteleden bieden we u een avond muzikaal vermaak met muziek, zang, en dans. Daarnaast organiseert de jeugd in verschillende stands nog enkele leuke activiteiten. Een geweldig programma! En de medewerking van de jeugd heeft een speciale reden, het doel is geld op te halen voor een bijzonder project. Naast de verbouwing van de vloer, en de vervanging van meubilair, enz., willen we ook het jeugdhonk moderniseren. De opbrengst van het benefietconcert is daarvoor bestemd.

Programma
Het programma bestaat uit een variëteit aan muziek, zang en dans. Opwekking van onze huisband United, gospelrock van Grace, klassiek en modern orgelspel van onze organisten, samenzang, en meeslepende dans worden voor u opgevoerd. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u natuurlijk ook even langs de stands voor een leuke activiteit of ‘souvenir’ aan de Hege Stins.

Wat te doen?
Om ook bij deze onvergetelijke avond te zijn, hoeft u alleen maar een entreekaartje te kopen. (Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.) U kunt vanaf zondag 9 juni een kaartje kopen in de Hege Stins of Vitus. Ook zijn er vanaf maandag 10 juni kaarten beschikbaar bij de Bruna in Stiens. Een kaartje kost slecht € 7,50. Denkt u erom ook kaarten te reserveren voor uw kinderen tot 12 jaar? Zij mogen gratis naar binnen, maar er moet natuurlijk ook voor hen een stoel staan.

Reserveren via Internet
Wilt u zeker weten dat u erbij bent, dan kunt u ook alvast uw kaarten reserveren. 150 stuks van de te verkopen kaarten worden uitgezet via het Internet. Ga voor nadere instructies naar http://www.pgstiens.nl/Kaarten+bestellen. (De ervaringen uit het verleden met de musical Jozef leren dat kaarten snel zijn uitverkocht, dus wees er snel bij!)
Vergeet u niet kaarten te reserveren voor uw kinderen jonger dan 12 jaar (gratis). Zij mogen gratis naar binnen, maar moeten wel in bezit zijn van een kaartje!

Business Seats inclusief verwenarrangement
U kunt ook bieden op één van onze vier speciale Business Seats. Dit zijn onze beste en meest comfortabele plaatsen. Tijdens het concert wordt u bovendien van een hapje en een drankje voorzien door Traiteur Monsieur J. Kooistra. U kunt bieden via: http://www.pgstiens.nl/auction.

U komt toch ook?
We verwelkomen u graag op zaterdag 22 juni in de Hege Stins, de zaal gaat open vanaf 19.30u.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS