Nieuws
Vorming en Toerusting DHS
13-12-2019 11:56
Mededeling - Vorming en Toerusting
Rond de jaarwisseling, of mogelijk iets later, zou de adviseur Internationaal Kinderrecht voor de Verenigde Naties, Hendrik-Jan Postma, vanuit New York naar De Hege Stins komen om een presentatie te geven over zijn werk. Wegens een verandering in de werkplanning van Hendrik-Jan, wordt deze presentatie uitgesteld naar een later moment volgend jaar. Zodra er een nieuwe datum bekend is voor deze presentatie, wordt u middels de bekende kanalen geïnformeerd.

Hartelijke groet,
Commissie Vorming en Toerusting
College van Kerkrentmeesters
06-12-2019 16:30
Het water stijgt
Het College van Kerkrentmeesters zorgt er voor dat onze gemeente gebouwen heeft om te gebruiken en geld om de taken die we samen willen doen als gemeente, uit te kunnen voeren. Het gaat om een breed pakket van taken: van beheer gebouwen, veiligheid in en om de kerk, personeels-, en financiële zaken. De zes overgebleven leden van het College kunnen niet alles meer aan. We hebben het afgelopen jaar vele mensen gevraagd of zij lid willen worden van het College of eenvoudige taken namens ons wil uitvoeren.
Het water stijgt ons nu naar de lippen en we zijn de wanhoop nabij. Met andere woorden: we zijn dringend op zoek naar een algemeen lid van onze College die enkele taken op zich wil nemen. Anders zijn we genoodzaakt te snijden in het uitvoeren van onze taken en dat willen we natuurlijk liever niet.
Voel je je geroepen of heb je interesse in het werk van de kerkrentmeesters, mail ons dan: Protected email address
Het College van Kerkrentmeesters
Kerkbalans 2020
06-12-2019 16:28
Kerkbalans 2020
Vanaf 15 december starten we met de laatste voorbereidingen voor Kerkbalans 2020. De actie vindt plaats van 19 januari tot 1 februari 2020. De gemeenteleden die voor het jaar 2019 een digitale toezegging hebben gedaan en degenen die zich naderhand hebben aangemeld , krijgen een mail met de digitale folder toegestuurd. Zij kunnen dan via de knop op de voorpagina van onze website (Kerkbalans) hun toezegging digitaal doorgeven. Het is dan ook mogelijk om in maximaal twaalf termijnen de toezegging te betalen mits u de toezegging vóór 10 januari doet. Alle andere adressen krijgen de envelop op de normale manier thuisbezorgd.
Hartelijk dank alvast voor uw ruime toezegging!
Het College van Kerkrentmeesters
Kerstmusical
02-12-2019 16:30

Via het emailadres:Protected email address zijn de kaarten ook te reserveren o.v.v. naam + voorstelling.
Te Huur per 1 januari 2020
26-11-2019 09:36
Langebuorren 1 (Sint Vitushûs)
Het pand ligt aan de belangrijkste winkelstraat van Stiens en in nabijheid van twee supermarkten. In het pand is ruimte te huur zowel op de begane grond (zichtlocatie) als op de eerste etage.
Er is een gezamenlijke keuken/sanitairvoorziening en het is voor veel doeleinden geschikt: kantoor, werk/cursusruimte, winkel. Beschikbaar vanaf 1 januari 2020.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente van Stiens, de heer L. Tilma, telefoon 058 257 2390.
TE HUUR
... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...