Nieuwsberichten
Start seizoen Peper & Zout
06-09-2019 15:33
Het programma:
De clubavond:
Kampvuuravond 28 juni
17-06-2019 19:17
Kampvuuravond Stiens: zomereditie vrijdagavond 28 juni 2019.
We willen de zomer goed beginnen door jou weer te ontmoeten tijdens onze kampvuuravond voor mannen. Samen het begin van ons weekend vieren. Een hapje, een drankje, maar ook het geloof met elkaar delen. Een kampvuuravond is dé mannenactiviteit voor Stiens en omgeving. Daar ontmoet je elkaar, lach je met elkaar en bemoedig je elkaar.
Op vrijdagavond 28 juni, inloop vanaf 20.00 uur, ben je welkom bij de zomereditie van onze kampvuuravond Stiens. Thema is: Het vaderhart van God!
Onze gastspreker is John van Werven. John is docent van beroep en woonachtig in Zuidhorn. Een begenadigd en enthousiast spreker. Zeker als het over het Vaderhart van God gaat. John is getrouwd en zelf ook vader van 2 kinderen.
Plaats van de kampvuuravond: De schuur a/d Bûtenskilwei 44 te Stiens. De schuurdeur staat open, je kunt zo binnenlopen om alles (of een deel) van de avond mee te maken.
Organisatie: Arjon, Pyt en Pieter Dijkhuis & Wieger van der Schaaf
We want you (Jeugdwerk)
08-06-2019 18:24
Wij hebben je nodig en zijn op zoek naar:
14 maart Ghana
14-03-2019 22:00
Een nieuw begin.
In overleg met de diaconie is besloten dit jaar niet voor landelijke acties te sparen tijdens de veertig dagen tijd, maar ons als hele gemeente in te zetten door te sparen voor de jongeren die naar Ghana zullen gaan. Zij bouwen namelijk voor kinderen aldaar klaslokalen en geven zo de kinderen de mogelijkheid opnieuw te beginnen. 'Een nieuw begin', dat is zoals u weet ons thema tijdens de veertigdagentijd. Mogen wij u vragen per dag, per adres, 1 euro in een enveloppe te doen en deze na de veertig dagen in de daarvoor bestemde bus 'donaties', in de hal van De Hege Stins te doen? Laten we zo samen sparen en werken aan het nieuwe begin voor kinderen in Ghana.
Hartelijke groet, Tine de Vries

Nog een aanvulling van Karinus Rauwerda:
Mensen mogen aan het einde van de periode ook geld via de actiewebsite doneren ipv cash. Hiervoor is een actiepagina aangemaakt: geef.ws
Zondag 17 maart: Wakker worden!
13-03-2019 17:00
Op de berg gebeurt een wonder: Mozes en Elia verschijnen aan Jezus en praten met hem. Maar de drie leerlingen die Jezus meegenomen heeft…….slapen!
1 2