Nieuws
SING-IN op 17 oktober m.m.v. PETER & ENBERT BRAAM
08-10-2010 11:09
PETER & ENBERT worden ook wel de Friese “Simon en Garfunkel”genoemd. Dit komt door de sound van hun 2-stemmige zang begeleid door gitaar. Van jongs af aan zijn PETER & ENGBERT (een eeneiige tweeling) met muziek bezig. Het begon al met het zingen in een kinderkoor en zijn vervolgens doorgegaan met het zingen in een gospelkoor. In 2003 zijn ze uiteindelijk als duo verder gegaan met zingen en is hun 1ste cd (‘Kleur’) verschenen in oktober van hetzelfde jaar.
Na vele optredens hebben ze besloten zelf een aantal nummers te schrijven, waarbij PETER verantwoordelijk is voor de teksten en ENGBERT de muziek voor zijn rekening nam. Deze liederen zijn op hun 2de cd verschenen, met als titel ‘Natuurlijk’.
Inmiddels treden PETER & ENBERT heel regelmatig op, zijn ze verscheidene malen op de radio te beluisteren geweest en waren ze te zien op TV-Fryslan. Zelfs landelijk zijn ze te zien geweest op televisie.


Nieuwsgierig geworden?

De aanvang van de sing-in is 19.00 uur en vindt plaats in de Hege Stins. De voorganger zal ds. Jannie van Dijken zijn en de organist Dhr. H. Giesing.

Met vriendelijke groet,
Evangelisatie commissie Stiens
Email: ecstiens@gmail.com
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS