Nieuws
Themadienst m.m.v. In His Name zondag 29 januari om 19:00 uur
19-01-2012 19:24
Gospelgroep In His Name uit Drachten zal zijn medewerking verlenen aan deze dienst. In His Name wil door middel van muziek het woord van God uitdragen, in zowel Nederlands- als Engelstalige nummers. Door middel van zang en muziek wil de groep laten horen dat ze een duidelijke boodschap voor ogen hebben. Het is een boodschap voor de mens van vandaag, gericht op de toekomst. In His Name bestaat uit enthousiaste leden en muzikanten in de leeftijd variërend van 20 tot 60 jaar.
Marco Hoorn is dirigent van de gospelgroep. Hij is een jong talent, veelzijdig en heeft een verfijnd muzikaal gehoor. Musiceren doet hij niet zonder doel: “God is mijn doel, ook in de muziek”.
Gezamenlijk hebben ze een serieus doel voor ogen: zoveel mogelijk genieten en het maximale halen uit de kwaliteiten van elkaar. Uiteindelijk doen ze dit ter ere van God.
In His Name komt met een eigen uurvullend programma. Het thema is: Waar is geluk te vinden? Het gaat om God zoeken, in jezelf, in de kerk, maar ook buiten de kerk. Het programma is gesplitst in drie delen: gemis, zoeken en vinden. Het belooft een inspirerende dienst te worden.


De themadienst zal zondag 29 januari om 19:00 uur beginnen in De Hege Stins (Stiens).

Met vriendelijke groet,
Evangelisatie- en Zendingscommissie (EZC)
eczc@pgstiens.nl
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS