Nieuws
Kerstconcert met Reflection
05-12-2011 21:49
Dit jaar verzorgt gospelkoor Reflection uit Tollebeek het kerstconcert. Thema van deze dienst zal zijn “Meer dan 2000 winters geleden”. De gemeente wordt uitgenodigd om actief mee te doen in de vorm van samenzang. De kerstvertelling wordt gedaan door het koor en er worden ook een aantal traditionele kerstliederen gezongen. Er zal gecollecteerd worden voor de Stichting Voedselbank Leeuwarderadeel – Ferwerderadiel.
Reflection is ontstaan doordat er voor een speciale kerkdienst een gelegenheidskoor geformeerd moest worden. Dit was het begin van het hedendaagse koor. Momenteel ligt het ledenaantal op 80 personen uit alle windstreken. Niet alleen in ledenaantal maar zeker ook in kwaliteit is Reflection in de loop der jaren enorm gegroeid.
Muzikaal gezien zijn koor en dirigent (dhr. Jan Bode) zeer breed georiënteerd. Van easy ballads, via gedragen liederen, opwekkingsmuziek tot black gospel en Afrikaanse liederen, het koor is van al deze markten thuis. Meer informatie over het gospelkoor vind u op: www.reflection-tollebeek.nl


Wanneer: Het kerstconcert wordt gehouden op zondag 18 december en begint om 19:00 uur.

Waar: Het concert vind plaats in “De Hege Stins” te Stiens.

Wees er op tijd bij!!!:Gezien het grote succes van voorafgaande jaren en het geweldige koor is het verstandig om vroegtijdig aanwezig te zijn.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS