Nieuws
Goederen inleveren voor de rommelmarkt
30-07-2010 15:21
Op de jaarlijkse braderie, die dit jaar op 4 september plaats vindt, houden wij weer een gezellige bazaar. Er wordt van alles georganiseerd, zo is de rommelmarkt ook weer een onderdeel. Op zaterdag 19 juni kunnen de éérste goederen weer ingeleverd worden voor de rommelmarkt.

Om de rommelmarkt ook dit jaar tot een succes te maken willen wij een beroep op u doen. Het is nu de periode dat velen van u hun overbodige spullen de deur uit willen doen. Graag herinneren wij u er aan dat wij veel van deze nog nette spulletjes goed kunnen gebruiken voor onze ‘rommelmarkt’. Natuurlijk zijn boeken, platen, dvd’s en cd’s ook van harte welkom. Misschien heeft u op zolder ook nog nieuwe ongebruikte spulletjes staan uit een kerstpakket of van een miskoop, dan hebben wij daar ook belangstelling voor.

Wij kunnen niet van u vragen of u uw spullen tot september wilt bewaren. Daarom stelt familie Hemeltjen ook dit jaar hun schuur weer ter beschikking voor het tijdelijk opslaan van de voor u overbodige en voor ons hopelijk bruikbare spullen.

Op zaterdag 19 juni tussen 10 en 12 uur staan we weer klaar om uw spullen voor de rommelmarkt in ontvangst te nemen op het adres:
J. Hemeltjen, Harnsterdyk 8 (voor Doniastate linksaf).
Overige inzameldagen zijn zaterdag 17 juli en zaterdag 21 augustus.

Heeft u vragen? Bel dan gerust met Jelte van der Meulen tel. 058 257 3359 bij geen gehoor kunt u eventueel contact op nemen met Jan Bakker tel. 058 257 4711.

De opbrengst van de bazaar gaat ook dit jaar weer voor een gedeelte naar een goed doel. Wij moeten nog een keuze maken welk doel we gaan steunen, in de volgende Twaklank hopen we u hierover te kunnen informeren.
Het andere deel van de opbrengst zal worden gebruikt voor het gemeentewerk van de Protestantse Gemeente te Stiens.

N.B. Meubels, wasmachines en koelkasten kunnen wij helaas niet gebruiken. Een vriendelijk, doch dringend verzoek om geen echte rommel te brengen. Natuurlijk zijn boeken, platen en cd’s wel van harte welkom.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS