Nieuws
Tsjerkepaad 2019 St. Vitusstjerke
10-07-2019 09:23
Tsjerkepaad 2019 Stiens

Ook dit jaar is de St. Vitusstjerke geopend tijdens Tsjerkepaad.
Tijdens deze dagen is de kerk open en zijn er gemeenteleden die bezoekers ontvangen en graag iets vertellen over de kerk en haar rijke historie.

Dit jaar zal de St. Vitus open zijn op de volgende zaterdagmiddagen:
20 juli, 10, 24 en 31 augustus, en 7 september. De kerk is geopend van 2 tot 5 uur.

Vanaf 10 augustus zal in de St. Vitus een collectie zilver en linnen tentoongesteld worden uit de collectie van familie Boelstra, afkomstig uit Stiens. Meer achtergrondinformatie over familie Boelstra en deze collectie kunt u vinden op www.erfgoed-fundaasje.nl. Van harte aanbevolen.

Graag tot ziens.
Kampvuuravond 28 juni
17-06-2019 19:17
Kampvuuravond Stiens: zomereditie vrijdagavond 28 juni 2019.
We willen de zomer goed beginnen door jou weer te ontmoeten tijdens onze kampvuuravond voor mannen. Samen het begin van ons weekend vieren. Een hapje, een drankje, maar ook het geloof met elkaar delen. Een kampvuuravond is dé mannenactiviteit voor Stiens en omgeving. Daar ontmoet je elkaar, lach je met elkaar en bemoedig je elkaar.
Op vrijdagavond 28 juni, inloop vanaf 20.00 uur, ben je welkom bij de zomereditie van onze kampvuuravond Stiens. Thema is: Het vaderhart van God!
Onze gastspreker is John van Werven. John is docent van beroep en woonachtig in Zuidhorn. Een begenadigd en enthousiast spreker. Zeker als het over het Vaderhart van God gaat. John is getrouwd en zelf ook vader van 2 kinderen.
Plaats van de kampvuuravond: De schuur a/d Bûtenskilwei 44 te Stiens. De schuurdeur staat open, je kunt zo binnenlopen om alles (of een deel) van de avond mee te maken.
Organisatie: Arjon, Pyt en Pieter Dijkhuis & Wieger van der Schaaf
High Tea voor de Ghana gangers
14-06-2019 11:21
Ter voorbereiding op de High tea van 26 mei jongstleden moesten we denken aan “De grote picknick”. Dat een grote menigte mensen naar Jezus aan het luisteren is. De zon gaat onder en iedereen heeft honger. Er is een jongen met vijf broden en 2 vissen. Dat is nooit genoeg denken zijn discipelen. Jezus pakt de broden en de vissen, dankt God en begint ze in stukken te breken. Tot ieders verbazing is er meer dan genoeg voor allemaal.
De tafels waren gedekt en alle hartige en zoete hapjes werden verdeeld. Overal kwam hulp vandaan. Schalen met lekkers werden naar ‘De Hege Stins” gebracht. Het was overweldigend! Iedereen bedankt voor de hulp, op wat voor manier dan ook!
Wat een geweldige middag! Er is maar liefst 450 euro voor onze ga na Ghana-gangers opgehaald!
Kerkdiensten online
13-06-2019 11:34
Opgelost!
Deze week is de verbinding met internet in De Hege Stins weer in orde gemaakt. Als alles goed gaat, en dat weet je bij techniek nooit voor de volle 100%, zijn de kerkdiensten weer online te volgen op www.pgstiens.nl/Video . Ook kunt u weer gebruik maken van Wifi. Met excuses voor de overlast. Mocht u adviezen hebben over geluid en beamerpresentatie dan willen wij dat graag horen zodat we steeds beter u van dienst kunnen zijn.
Beamteams De Hege Stins en Sint Vitus
Beamteam Sint Vitus
13-06-2019 11:31
Voor alle (groot)ouders
We zijn op zoek naar (kleinkinderen) die het leuk vinden om met techniek bezig te zijn. We zoeken voor de bediening van geluid en PC (zondagmorgen) jonge mensen die met ons mee wil kijken of dat iets voor hen is. Wij staan klaar om hen te ontvangen. Bericht kan naar Protected email address of Cees Vos, 0582572763.

Wat fijn
Naar aanleiding van de vorige oproep om mee te willen werken aan de bediening van de beamer hebben we één aanmelding gekregen. Daar zijn we erg blij mee. Maar: als één schaap over de dam is……
En u voelt zich geroepen dit zeer nuttige werk ook met ons te doen: mail of bel: Protected email address Cees Vos 0582572763
... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...