Nieuws
Sfeerimpressie Tweede Advent
12-12-2020 21:36
Dit is een sfeerimpressie van het KND-project van Tweede Advent, 6 december 2020.


U kunt op het logo van YouTube klikken om de video daar in volledig scherm te bekijken.
Plastic doppen sparen
08-12-2020 17:02
Nog even terugkomend op het bericht van 16 november (DOPPEN SPAREN), Klaas Bremer meldt nog:

De actie loopt prachtig, om de twee weken brengen we drie (vuilnis)zakken met doppen naar het inzamelpunt in Lwd: de Dierenspeciaalzaak in het Winkelcentrum Zaailand. De eigenaar heeft daar een plateau van twee m2 ingericht voor doppen en het is een lust om al die zakken vol met doppen daar te zien. De verkoopprijs is wel flink gedaald maar het blijft de moeite waard. Toch heeft 2020 tot dusver € 30.000,00 opgebracht.
Kerkdienst - Week 49
06-12-2020 09:30
Dit is de kerkdienst van 6 december 2020.


U kunt op het logo van YouTube klikken om de video daar in volledig scherm te bekijken.
Sfeerimpressie Eerste Advent
06-12-2020 09:09
Dit is een sfeerimpressie van het KND-project van Eerste Advent, 29 november 2020.


U kunt op het logo van YouTube klikken om de video daar in volledig scherm te bekijken.
Kerkdienst online
04-12-2020 09:01
Kerkdienst online
Naar aanleiding van de uitzending van de Memoriezondag, 29 november, hebben verschillende belangstellenden contact opgenomen met het beamteam. Helaas moeten we constateren dat de verbinding niet goed heeft gewerkt. Het is moeilijk de oorzaak te achterhalen. Het ligt deze keer vrijwel niet aan uw aansluiting, maar zal ergens in de verbinding tussen De Hege Stins en internet liggen. Afgelopen zondag hebben we weer een goede verbinding gehad, maar we blijven erop letten. We proberen te oorzaak te achterhalen om herhaling in de toekomst te voorkomen. We danken u hartelijk voor de reacties want dan kunnen we actief proberen het op te lossen.
Wanneer er onverhoopt weer storingen in de onlineverbinding optreden dan kunt u dat aan ons melden via Protected email address. Bij voorbaat dank voor uw geduld.
Beamteams

Kerkdienst terugkijken
Sinds begin juli zetten we de opnames van de kerkdiensten in de week na de zondag op onze website www.pgstiens.nl. Mocht u de dienst niet online hebben kunnen volgen dan kunt u op uw eigen tijd de dienst dus terugzien. Er is overigens geen maximum op het aantal volgers van de online kerkdienst.
Ontdekken we tijdens de uitzending dat niet alles technisch zo verloopt als wij wensen, dan proberen we de dienst zo snel mogelijk online te zetten. Houd dus de website in de gaten.
Hebt u een advies of wil je meedoen om ervaring op te doen met het bedienen van de apparatuur: neem gerust met ons contact op: Protected email address
Beamteams
... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...