Nieuws
Bestel het nieuwe liedboek
22-05-2013 11:03
Komende zaterdag komt het nieuwe liedboek uit. De kerk kan deze liedboeken met korting bestellen. Deze korting komt dan ten goede aan de verbouwing van De Hege Stins. Er zullen aanstaande zondag lijsten worden verspreid, waar je op kunt intekenen. Je kunt ook een mailtje sturen aan Protected email address. Wel even aangeven hoeveel exemplaren je bestelt en welke uitvoering je wilt. Zie voor meer informatie: http://www.liedboek.nl/uitgaven. Graag zo snel mogelijk je reactie, dan kunnen wij met de liedboeken aan de slag!
‘Wurden fan de Berch’ snein 28 april yn De Hege Stins om 10.30 ûre. (PIT dienst)
18-04-2013 21:32
Boppeneamd sjongprojekt sil útfierd wurde troch minsken út ús eigen mienskip mei help fan in tal leden fan it Kwartettenkoar fan Hindrik van der Meer.
It stik befettet lieten en teksten mei de wurden fan God en Jezus, útsprutsen op de berch Hoareb yn ‘e woastyn en yn de saneamde berchrede fan Jezus. It liet: ‘God fan fier en hein, ús heit’ komt út dit projekt.
Evangelisatiezondag met gospelkoor In His Name
09-04-2013 09:01
Evangelisatiezondag valt dit jaar op 21 april. Gospelkoor In His Name uit Drachten komt met een eigen en nieuw UVP: oftewel een uur vullend programma. Het thema van deze UVP is: Prijsopgave. Het gaat over het prijzen van Jezus onze verlosser en je hart openstellen voor God onze Vader. Maar het gaat ook over de opgave die het soms kan zijn om te prijzen. In His Name probeert in dit vrolijke programma met veel zang , samenzang, muziek, gedichten en verhalen duidelijk te maken dat wij als mens Hem mogen eren en ons aan Hem kunnen overgeven.
De dienst zal om 9.30 uur beginnen in “De Hege Stins”.
Iedereen is van harte welkom!
Hartelijke groet,
Evangelisatie- en Zendingscommissie
Protected email address
Bestedingsbrief flessenactie 2013
04-04-2013 21:40
Het is al weer even geleden dat in Januari de flessenactie is gehouden. De opbrengst hiervan was voor de straatkinderen in Ecuador! Omdat het geld niet gelijk in 1 keer was besteed komt er nu een update, omdat we het geld inmiddels in een paar mooie dingen hebben kunnen investeren.

Ten eerste waren er een paar lopende zaken die we gelukkig met het extra geld konden betalen, zo hadden we al een paar maanden niet voldoende geld voor alle groenten gehad. Groenten zijn helaas het allerduurst in Ecuador en doordat we een beperkt budget hebben krijgen de kinderen en ouders die tussen de middag warm komen eten niet altijd voldoende of vaak dezelfde groenten. We hebben dus geinvesteerd in voedzame maaltijden.

Lees meer in: Bestedingsbrief Stiens flessenactie.pdf
Wat als Jezus morgen bij ons in de kerk komt?
03-04-2013 08:25
Hoe zouden we reageren, hoe zouden we Hem herkennen en wat zou Zijn boodschap zijn?
Daar gaan we met elkaar over in gesprek. Op zondagavond 14 april om 20.00 (tot 21.30 uur) in de Hege Stins gaan we op een interactieve manier met elkaar nadenken/spreken/zingen/luisteren over dit onderwerp.
De organisatie is in handen van de Gemeente Groei Groepencommissie. Het is echter een open-avond, dus iedereen is welkom! Tot dan! Namens de groep, Sytse Brouwer, Protected email address