Nieuwsberichten
Joy for People 22 juni 19.30 uur DHS
06-06-2014 14:48
Joy for People op 22 juni in De Hege Stins te Stiens.

Op zondagavond 22 juni komt Joy for People GospelChoir uit Dokkum met het spetterende avondconcert ‘So Amazing’ naar Stiens. Het concert ‘So Amazing’ staat in het teken van hoop, verwachting, teleurstelling, acceptatie en bovenal vreugde wanneer alles anders blijkt te zijn dan gedacht.
In een avondvullend programma volgt Joy for People het verhaal van drie bijzondere bomen. Drie bomen die symbool staan voor de verschillende aspecten waar het binnen ons geloof om draait. In een combinatie van krachtige uptempo nummers, afgewisseld met ingetogen ballads begeleid door een prachtige liveband neemt Joy for People u op bijzondere wijze mee naar de kern van het geloof.
Graag nodigen wij u van harte uit voor deze muzikale avond op zondag 22 juni om 19.30 uur in De Hege Stins te Stiens. De entree is gratis. Na afloop vindt er een collecte plaats ter bestrijding van de onkosten.
Locatie: De Hege Stins (Gijsbert Japicxstrjitte 4, Stiens)
Datum: 22 juni 2014
Aanvang: 19.30
Entree: Gratis (Collecte na afloop)
Noot aan de redactie:
Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met de pr-commisie via Protected email address of via 0615303245.
www.joyforpeople.nl
facebook.com/JoyforPeopleGospelChoir
twitter.com/jfpgospelchoir

Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS