Nieuws
Startzondag! 14,15 en 16 september
09-09-2012 18:35
Op 14,15 en 16 september 2012 is het weer zover, de startzondag van onze gemeente. Deze keer gecombineerd met het door Peper & Zout georganiseerde jeugdweekend. Thema Geloof, Hoop en Liefde.
Het programma begint op de zaterdagmorgen elf uur met diverse activiteiten voor oud en jong. Voor de jongste jeugd (t/m groep 3) zijn er spellen, schminken en nog veel andere leuke dingen te beleven. De jeugd t/m groep 7 is uitgenodigd om half twee aan te sluiten bij het jeugdweekend. Ook diegenen van groep 8 en ouder die niet het hele weekend meegaan, kunnen dan aansluiten.

De volwassenen worden tijdens en na de koffie uitgedaagd om op diverse stellingen hun mening te geven. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.


Na de lunch is er ruimte voor diverse workshops waar je je creativiteit kunt combineren met het thema Geloof, Hoop en Liefde... Of is het Liefde Hoop en Geloof?

Het programma wordt om 16.00u voortgezet met een verplaatsing naar Camping ’t Kaatsgat aan de Oudebildtdijk 652 waar we kunnen aanschuiven aan de BBQ en waar we samen een Celebration houden. De avond wordt afgesloten met kampvuur en gezelligheid.

Om het geheel betaalbaar te houden wordt er van deelnemers aan de BBQ een eigen bijdrage gevraagd van € 5,- per volwassene en € 3,- voor de kinderen. Deze bijdrage geldt ook voor de groep kinderen die om half twee aansluiten.

In de weekenden voorafgaand aan de startzondag zullen er intekenlijsten komen in beide kerken waarop aangegeven kan worden of je wilt deelnemen aan de BBQ en met hoeveel personen je aansluit. Voor mensen die graag willen komen maar dit niet op eigen gelegenheid kunnen, zal er een intekenlijst komen voor het vervoer van en naar zowel het startweekend als de BBQ.

Op de zondag is er koffie drinken om 9.30 de gelegenheid om een bakje koffie of thee te drinken en na te praten. Om 10.30 start de dienst waaraan wordt meegewerkt door United. Ook is er nog een muzikale verrassing. De jongeren en de leiding van het Peper en Zout jeugdweekend sluiten dan ook weer aan. We sluiten de dag af met een borrel

Noteer in je agenda 15 en 16 september en nodig je buren vrienden uit om samen met ons de startzondag te vieren.

De startzondagcommissie
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS