Nieuws
Grijp uw kans: Start Gemeente Groei Groepen
29-08-2012 09:19
Al een paar jaar bestaan in Stiens de Gemeente Groei Groepen. Dit zijn groepen die met elkaar spreken over het geloof bij iemand in de huiskamer. Deze groepen zijn ongeveer 8 man/vrouw groot en kennen een zeer diverse samenstelling. De groepen staan namelijk open voor iedereen! Alhoewel de organisatie van de Groeigroepen bij de Protestantse Gemeente te Stiens ligt doen er ook mensen mee die geen lid zijn van de kerk of van een andere kerk lid zijn.

Aan de hand van een boekje wordt er eens in de twee weken (bijna elke avond is er wel een groep beschikbaar) een thema besproken. Naast het gesprek is ook de gezelligheid en het samenzijn van groot belang. Het doel is om samen te groeien in het geloof, wanneer dit een hechte groep is zal het sneller groeien.

Op woensdag 12 september a.s. vindt de startavond van dit seizoen plaatst. Dan worden de groepen ingedeeld en wordt het nieuwe thema besproken. Spreekt u/jou de Gemeente Groei Groepen ook aan? Kom dan op 12 september om 20.00 uur naar De Hege Stins in Stiens. Kun je daar niet bij zijn of wil je meer info dan kun je ook contact opnemen met Berber Bergsma, 257 3513, Protected email address.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS