Nieuws
Woensdag 7 maart Geloofsheld René Ruitenberg
22-02-2012 15:00
Woensdag 7 maart komt René Ruitenberg naar Stiens om te getuigen over de radicale verandering in zijn leven. De bekende marathonschaatser spreekt veel in traditionele kerken door het hele land heen. “Schaatsen doe ik voor mijn beroep. Maar sport staat niet meer op de eerste plaats in mijn leven. Sinds ik tot bekering ben gekomen, is er veel veranderd. Niet alleen mijn leven, maar ook mijn sport en toekomst heb ik aan de Heer gegeven. Toen ik tot geloof kwam had ik nog maar 1 drive: iedereen moet weten wie Jezus Christus is en Hem leren kennen van hart tot hart door de Heilige Geest. Ze noemen mij ook wel de schaatsdominee.” zegt René in een interview.

René zal deze avond vertellen over zijn leven als (top)sporter én hoe dat in teken staat van God. Ook zullen we samen enkele liederen zingen. De liederen zullen worden begeleid door een band die speciaal voor deze gelegenheid samengesteld is.

Er zal gecollecteerd worden voor Stichting René Kids Centre te Namibië. Veel kinderen in Rehoboth hebben geen enkele toekomst als ze aan hun lot worden overgelaten. René Kids Centre heeft als missie om dat te veranderen. Om kinderen zowel fysiek als geestelijk bij te staan in hun leven, dat zich kenmerkt door armoede, eenzaamheid en liefdeloosheid. Voor meer informatie zie: www.renekidscentre.nl.

De getuigenis/ verkondiging van René Ruitenberg zal om 19:45 uur beginnen in “De Hege Stins” te Stiens. De entree is vrij. Allen van harte welkom!

René gaat ook deze avond voor Go(u)d!

Met vriendelijke groet,
eczc@pgstiens.nl
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS