Nieuws
Ghana jongeren 15 juni DHS
01-06-2019 13:13
Stiens Got Talent avond
Aanmelden: Protected email address

Ronald Ars 8 juni: DEZE AVOND GAAT NIET DOOR. Er zijn te weinig aanmeldingen.
Geen Internet DHS
28-05-2019 17:17
Geen internet
Vanwege een verkeerde planning kunnen we de komende weken geen kerkdienst op internet uitzenden. De verbinding tussen internet en De Hege Stins is verbroken. Het spijt ons oprecht maar wij kunnen het op korte termijn niet oplossen. We zullen er alles aan doen om deze verbinding zo spoedig mogelijk weer tot stand te brengen en we zullen u op de hoogte houden.
Beamteams.
Regulier onderhoud St. Vituskerk
27-05-2019 17:06
Regulier onderhoud St. Vituskerk

Net als andere gebouwen heeft ook onze St. Vituskerk onderhoud nodig. Omdat het een rijksmonument is wordt voor elke 6 jaar een zogenaamd ‘instandhoudingsplan’ opgesteld door het Rijk. Hierin staan de noodzakelijke werkzaamheden die binnen die periode moeten worden opgepakt om het gebouw in stand te houden. We ontvangen subsidie voor de werkzaamheden en ook door ons als kerk wordt hiervoor jaarlijks een bedrag gereserveerd. Afgelopen tijd zijn bedrijven gevraagd een offerte te maken en er is een keuze gemaakt. In dit traject worden we ondersteund door SBKG (Stichting Beheer Kerkelijke Gebouwen). Wat gaat er gebeuren?Er zijn al zaken uitgevoerd zoals onderhoud aan het orgel. Komende tijd zijn het grotendeels bouwkundige zaken aan de buitenkant zoals herstel voegwerk; in het gebouw wordt de stuclaag op de muren hersteld en opnieuw gesausd. Wat betekend dit? Vanaf dit weekend is de kerk gesloten voor gebruik. De planning is dat alles eind juni is afgerond. De aannemer is al gestart met voorbereidende werkzaamheden.
Dit betekend dat de diensten van Hemelvaartsdag (30 mei) en zondag 2 juni niet in de St. Vituskerk worden gehouden maar in De Hege Stins. We zullen dit ook vermelden via de gebruikelijke kanalen. (infoblad, website, SO).
We houden u de komende tijd op de hoogte van de vorderingen. Mocht u vragen hebben dan kunt u het College van Kerkrentmeesters benaderen.
Dringend vrijwilligers gezocht
24-05-2019 18:42
Vrijwilligers gezocht. Wie zoeken wij?
11 vrijwilligers die samen met ons hun steentje willen bijdragen aan het werk binnen de kerkenraad van onze kerk te weten:

1 voorzitter
4 pastoraatsouderlingen
2 scriba’s
1 jeugdouderling
2 diakenen
1 ouderling-kerkrentmeester
Wat bieden wij?
‐ een prettige en inspirerende (werk) omgeving
‐ fijne en betrokken collega kerkenraadsleden om mee samen te werken
‐ een uitgelezen kans om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen
Wij rekenen op jou om onze prachtige gemeente verder vorm te geven!
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Martin Jansen Klomp (voorzitter) of Wilma Hoekstra Protected email address. Wij vertellen jou graag meer. Kerkenraad Protestantse Gemeente Stiens
Beamer-, en video bediening Sint Vituskerk
24-05-2019 18:40
Een mooie taak
De bediening van de installatie in de Sint Vituskerk is een dankbare taak. Er vinden met enige regelmaat diensten in de Vituskerk plaats. We bedienen de installatie met z'n tweeën: de één zorgt voor geluid en beamer en de ander verzorgt de video. We hebben op korte termijn versterking nodig om deze taken gemiddeld één keer per maand
uit te voeren. We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen. We leiden graag (jonge) vrijwilligers op om deze taak uit te voeren. Neem gerust contact met ons op wanneer je meer wilt weten of eens wilt kijken wat we doen!
Beamteam Sint Vitus: Alice, Nick, Luuk en Cees: 058-2572763 of Protected email address
... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...