Nieuws
Themadienst 29 mei BRANDNEW
18-05-2011 10:07
Zondag 29 mei vindt er een themadienst plaats in De Hege Stins te Stiens. De aanvang van deze dienst is: 19.00uur. Gospelgroep Kèrugma uit Harlingen zal deze dienst verzorgen.

Kèrugma is een dynamische gospelgroep. De groep bestaat uit een band met een 10-tal zangers. Het repertoire van Kèrugma is te omvatten als veelzijdig, van pop tot praise. Het hoofdzakelijk Engelstalige repertoire bestaat vooral uit covers van bekende gospelartiesten, aangevuld met een aantal eigen nummers. Op www.gospelgroepkerugma.nl kun je alvast fragmenten van deze groep beluisteren.

Vanaf januari 2011 brengt Kèrugma een nieuwe themadienst, getiteld ´Brandnew´. De titel komt van de gelijknamige, in november 2010 gepresenteerde cd. Centraal in deze dienst staat het verhaal van Zacheüs. De tollenaar deed in zijn leven dingen die het daglicht niet konden verdragen. Toch ging Jezus bij hem op bezoek om hem aan te spreken en bij hem te zijn. Jezus is dus niet iemand om bang voor te zijn om wie je bent of wat je doet. Hij komt bij je als vriend, heel gewoon en kan door zijn aanwezigheid je leven radicaal veranderen. Zoals niemand dat kan. Hij maakt je letterlijk Brandnew. Je leven gaat totaal over de kop, maar wat je ervoor terug krijgt is een leven waar je alleen nog maar van kon dromen. Jezus vraagt ook aan ons of hij bij ons binnen mag komen, in ons huis, in ons hart. Sta je er open voor, voor een brandnieuwe start……………………?
Kèrugma is ambassadeur van Compassion, een sponsororganisatie voor kinderen in armoede. Tijdens de dienst zal er aandacht gevraagd worden voor deze organisatie. Ook de collecte is bestemd voor Compassion. Voor meer informatie, kijk op www.compassion.nl.

Sta jij er open voor, een brandnieuwe start…….? Kom dan 29 mei!
Met vriendelijke groet,
Evangelisatiecommissie Stiens,
eczc@pgstiens.nl
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS