Nieuwsberichten
Kerkdienst online
04-12-2020 09:01
Kerkdienst online
Naar aanleiding van de uitzending van de Memoriezondag, 29 november, hebben verschillende belangstellenden contact opgenomen met het beamteam. Helaas moeten we constateren dat de verbinding niet goed heeft gewerkt. Het is moeilijk de oorzaak te achterhalen. Het ligt deze keer vrijwel niet aan uw aansluiting, maar zal ergens in de verbinding tussen De Hege Stins en internet liggen. Afgelopen zondag hebben we weer een goede verbinding gehad, maar we blijven erop letten. We proberen te oorzaak te achterhalen om herhaling in de toekomst te voorkomen. We danken u hartelijk voor de reacties want dan kunnen we actief proberen het op te lossen.
Wanneer er onverhoopt weer storingen in de onlineverbinding optreden dan kunt u dat aan ons melden via Protected email address. Bij voorbaat dank voor uw geduld.
Beamteams

Kerkdienst terugkijken
Sinds begin juli zetten we de opnames van de kerkdiensten in de week na de zondag op onze website www.pgstiens.nl. Mocht u de dienst niet online hebben kunnen volgen dan kunt u op uw eigen tijd de dienst dus terugzien. Er is overigens geen maximum op het aantal volgers van de online kerkdienst.
Ontdekken we tijdens de uitzending dat niet alles technisch zo verloopt als wij wensen, dan proberen we de dienst zo snel mogelijk online te zetten. Houd dus de website in de gaten.
Hebt u een advies of wil je meedoen om ervaring op te doen met het bedienen van de apparatuur: neem gerust met ons contact op: Protected email address
Beamteams
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS