Nieuwsberichten
Kerkdienst volgen
11-10-2020 19:51
Nu de coronamaatregelen zijn verscherpt kunnen er minder mensen de dienst in de Sint Vituskerk of De Hege Stins bezoeken. Sinds een aantal jaren kunt u de dienst ook direct volgen via www.pgstiens.nl.

Dat doen steeds meer mensen, de laatste keer waren er ruim meer dan 50 aansluitingen die de dienst online volgden. Dat gaat niet altijd goed. Er zit veel techniek tussen de camera in de kerk en het beeldscherm waar u op kijkt, en elk onderdeel kan een reden voor storing geven. We hebben wel begrepen dat het voor sommige mensen probleemloos werkt, terwijl anderen juist wel verbindingsproblemen ervaren.


Om meer grip te krijgen op willen we u vragen om zowel goede als slechte ervaringen naar ons te mailen. Daarnaast hebben we enkele opmerkingen/adviezen die wellicht kunnen helpen voor een betere ervaring:
  • Wij hebben de laatste weken geen storingen gehad in het online zetten van een dienst.
  • Soms geven iPads, telefoons of tablets een storing.
  • Het kan helpen door op de verversknop te drukken tijdens de uitzending.
  • Wanneer het bij de live-uitzending steeds mis gaat dan kunt u de video van de dienst na enkele dagen via onze website terugzien.
  • Wanneer u, ondanks deze aanwijzingen, vaak problemen houdt om de dienst ongestoord te kunnen volgen, neem dan gerust met het Beamteam contact op via Protected email address. We kunnen dan kijken of er een storing bij ons is geweest. Op deze manier kunnen we de service zo goed mogelijk blijven verzorgen met zo weinig mogelijk irritatie.

Tot slot: u kunt het beeld van de live-uitzending ook schermvullend krijgen, zowel op de tablet als op een laptop/pc.
We houden ons aanbevolen voor reacties. In deze verwarrende tijd houden we Hoop!
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS