Nieuwsberichten
Overstapmoment 3 juli
30-06-2020 09:03
Overstapmoment groep 8, zegent u mee...
Zoals elk jaar organiseert het jeugdwerk ook dit jaar een overstapmoment voor kinderen uit groep 8. Door corona ziet alles er anders uit dan wat we gewend zijn en dat geldt ook voor het overstapmoment. Er is besloten dat de kerk vanaf 1 juli weer open gaat en dat op 5 juli de eerste kerkdienst weer plaatsvindt. Gelet op de zomervakantieperiode en corona, heeft het jeugdwerk er voor gekozen om het overstapmoment klein te houden. We doen dit op vrijdagavond 3 juli, voor de kinderen van groep 8, hun ouders, grootouders en de leiding van het jeugdwerk. De situatie vraagt om een andere aanpak en wij hopen op u begrip.

Wij hopen dat u desondanks een bijdrage zou willen leveren aan dit overstapmoment. Mocht u het leuk vinden een persoonlijke boodschap aan de kinderen mee te geven, dan is er op deze vrijdagavond 3 juli van 20.30 uur tot 20.45 uur de gelegenheid een kaartje en/of een bloem langs te brengen bij De Hege Stins. Hier zullen vazen klaar staan waar de bloemen in kunnen en dan nemen wij de kaarten bij de kerk in ontvangst. Als afsluiting kunnen wij op deze manier de kinderen op gepaste afstand de zegen meegeven.

5 van de 8 kinderen, die zich opgegeven hebben, kunnen aanwezig zijn. De kinderen die niet aanwezig kunnen zijn, ontvangen o een ander moment een aandenken.

Om het een en ander goed te coördineren, ook dat is belangrijk in coronatijd, kunt u contact met mij opnemen als u een bijdrage wilt leren voor het overstapmoment. Ik ben bereikbaar op 06-25090127 of via de mail Protected email address
Chantal Osinga
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS