Nieuwsberichten
Zondag 5 juli aangepaste dienst DHS 09.30 uur
20-06-2020 13:41
Beste mensen van de PG Stiens

Wij zijn heel gelukkig dat we zondag 5 juli weer een kerkdienst kunnen organiseren. Dit mag alleen als we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. Dit brengt mee dat we niet in de St. Vitus kerk bij elkaar komen maar in De Hege Stins. Hier is meer ruimte want we moeten anderhalve meter uit elkaar kunnen blijven.

Verder zijn er nog wel wat regels waar we ons aan moeten houden, een heel belangrijke is dat iedereen goed gezond moet zijn, bij twijfel of verkoudheid is het niet verstandig om te komen. Voor nu is de taxidienst niet actief omdat hierbij de afstand niet anderhalve meter kan zijn, daarom geen taxidienst op de zondag. Omdat er niet meer dan honderd personen bij elkaar mogen komen, is het nodig dat u vooraf met de kosters belt om u op te geven.

De kosters stellen u vragen over de gezondheid en noteren uw naam, dit is verplicht om u later te terug te kunnen vinden wanneer er verdenking is van besmetting tijdens de bijeenkomst.
Houd er rekening mee dat er niet door u gezongen mag worden, ook is er na de dienst geen gelegenheid voor koffie.
Graag zien wij elkaar allemaal weer terug op de zondagmorgen maar alleen de eerste vijfenzeventig personen komen in aanmerking voor deze zondag, op zondag 12 juli hebben degene die niet bij de eerste dienst aanwezig konden zijn, de eerste keuze. Zo komt iedereen aan de beurt. Voor elk die belangstelling heeft om zondag 5 juli naar de dienst van de PG Stiens te komen, kan vrijdag 3 juli van18.00 tot 22.00 uur één van deze telefoonnummers gebruiken om zich aan te melden.

Arma Regeling 06 8377 2036
Jan van Zwol 06 1906 6342
Sita Veninga 06 1361 7205

De kerkenraad ziet uit naar uw komst op zondag morgen 5 juli
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS