Nieuwsberichten
Bazaar 7 september 2019
17-05-2019 11:17
Bazaar: Dit jaar pakken we het anders aan!
Om de bazaar ook dit jaar tot een succes te maken doen wij een beroep op u. De bazaar wordt dit jaar gehouden op 7 september.
We hebben als commissie te maken met minder vrijwilligers. Maar natuurlijk willen we met z’n allen wel een leuke opbrengst realiseren. Daarom zijn wij genoodzaakt dit jaar geen rommelmarkt te organiseren. U kunt dit jaar dus ook geen tweedehandsgoederen inleveren. We hopen alleen dat u nog wel boeken, platen, DVD’s, CD’s en puzzels/spelletjes in wilt leveren. Deze goederen kunt u op twee momenten inleveren n.l. 22 juni en op 24 augustus bij Fam. L. Tilma, Stienzer Hegedyk 29 te Stiens. Dus niet meer bij Dhr. Hemeltjen. Ook zal er te zijner tijd in beide kerkgebouwen een krat komen te staan, waarin u de boeken e.d. kunt deponeren.
Wat blijft:
Dit jaar hebben we dan misschien geen rommelmarkt, maar wel een boekenmarkt, draaiend rad en een gezellige koffiehoek. De bazaar houden we natuurlijk niet zomaar. Een deel van de opbrengst gaat naar onze zustergemeente in Debrecen in Hongarije, daar hebben ze een nieuwe kerk gebouwd, van de opbrengst van de bazaar kan een deel van de inrichting van de kerk worden gerealiseerd.
Heeft u vragen? Bel Sytse Brouwer tel.06-53495485 of Detmer Boels tel. 058-2575414 Protected email address
Bellen graag na 18.00 uur.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS