Logo
Binnen de huisstijl wordt ons eigen logo, eventueel met het PKN logo, toegepast op diverse communicatiemiddelen, zoals brieven, PowerPoint presentatie's, etc.

Symboliek
Het logo symboliseert de twee voormalige hervormde en gereformeerde kerken (de twee handen) die in 2010 samen gaan in één PKN gemeente (de duif, ook zichtbaar in het PKN logo).

Het proces van samen-gaan en samen-zijn betekent ook dat het nodig is om elkaars verschillen te zien, ervoor open te staan, te omarmen en soms eigen dingen los te laten. Op deze manier kunnen we in eenheid verder vanuit het geloof, de hoop en de liefde. Ook dat is terug te vinden in de symboliek van het logo.

Gebruik van het logo
Het logo is op verschillende manieren te gebruiken. Belangrijk is om een goede keuze te maken uit onderstaande logo's. Verder is het belangrijk om 'witruimte' om het logo te houden. Andere vlakken, teksten of foto's horen niet tegen de handen of duif aan; het moet wat 'ademruimte' hebben.

Onderstaande afbeeldingen zijn allemaal in het PNG formaat. Voor professioneel gebruik zijn voor diverse vormen van drukwerk ook de vector bestanden beschikbaar in de complete set van huisstijl bestanden.

Kleuren logo op witte achtergrond
Deze versie is te gebruiken wanneer het logo in kleur wordt weergegeven. Het is niet mooi om deze versie als zwart/wit uit te printen.
Grijstinten logo op witte achtergrond
Deze versie is te gebruiken wanneer het logo uiteindelijk in grijstinten wordt weergegeven, bijv. via een zwart/wit kopie op papier.
Kleuren logo op transparent achtergrond
Deze versie is te gebruiken wanneer het logo in kleur wordt weergegeven, maar waarbij er nog details op de achtergrond moeten komen.
Grijstinten logo op transparent achtergrond
Deze versie is te gebruiken wanneer het logo uiteindelijk in grijstinten wordt weergegeven, maar waarbij er nog details op de achtergrond moeten komen.
Zwarte contouren van het logo op transparent achtergrond
Deze versie kan gebruikt worden om subtiel over donkere afbeeldingen te plaatsen, als een soort watermerk.
Witte contouren van het logo op transparent achtergrond
Deze versie kan gebruikt worden om subtiel over lichte afbeeldingen te plaatsen, als een soort watermerk. Er lijkt geen afbeelding te staan, maar is er wel. Doordat het wit is, is het niet zichtbaar. Met uitzondering van de kleur is het identiek aan de zwarte contouren versie.

PKN logo
Ook het PKN logo is in een aantal varianten te downloaden: