Nieuwsberichten
Penningmeester en Secretaris
11-07-2024 17:21
Van de Kerkrentmeesters.
Graag willen wij bij u onder de aandacht brengen dat het C.v.K een penningmeester en een secretaris zoekt. Bent u degene die hierin wat kan betekenen of weet u iemand, dan is een mailtje of een telefoontje voldoende om in actie te komen. Graag maken we binnenkort bekend welke personen het C.v.K komen versterken. Protected email address of 0640124369.
Nieuw lid voor het CvK
07-04-2022 17:30
Nieuw lid voor het College van Kerkrentmeesters: uitdaging voor u/jou!
Het College heeft in het najaar een vacature voor een lid. Sjoukje Brouwer heeft ons na haar reguliere periode nog een jaar extra geholpen. Bij voorkeur zijn we op zoek naar een lid die de organisatie van de financiële acties op zich kan nemen. De afgelopen jaren hebben we met elkaar ervoor gezorgd dat de acties goed georganiseerd en vastgelegd zijn. Natuurlijk kunnen we ook overleggen over de taakverdeling binnen het CvK. We komen graag in contact met u/jij om deze belangrijke taak te bespreken. We zien er naar uit om ons team met u/jou compleet te houden! Een levende gemeente doen we samen!
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met onze voorzitter Lubbert Tilma (06-40124369) of via Protected email address

Het College van Kerkrentmeesters
Penningmeester gezocht
07-04-2022 17:28
Een uitdaging!
Het College van Kerkrentmeesters heeft per 1 september aanstaande een vacature voor de functie van penningmeester. Na vier jaar hard werken draagt Dina de Vries het stokje over. We zijn er in geslaagd om een penningmeester te vinden die de verantwoording en het beleid zal verzorgen. En nu zijn we dringend op zoek naar een administrerend penningmeester (met kennis van Excel) die de betalingen en inkomsten van de lopende rekeningen regelt.
Bent U/jij degene die deze actieve functie in een enthousiast college op zich wil nemen? We zullen zorgen voor een warme ontvangst en overdracht. U kunt ons natuurlijk ook tippen wie we kunnen vragen!
Wilt u/wil jij eerst meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter Lubbert Tilma (06- 40124369) of penningmeester
Protected email address
Hulpkoster gevraagd
14-01-2022 17:41
Zoals u in de Twaklank van januari hebt kunnen lezen heeft Sita Veninga- van der Lep de functie van kosterbeheerder op zich genomen. We hebben nu een nieuwe hulpkoster nodig. Daarnaast heeft de eerdere sollicitatieprocedure te weinig reacties opgeleverd. Er is besloten om de eerste sollicitatieprocedure stop te zetten en een nieuwe sollicitatieronde te gaan starten met een nieuwe tekst.

Protestantse Gemeente Stiens zoekt een hulpkoster (m/v) voor gemiddeld 8 uur per week.

Werkzaamheden:
Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden;
Het in gereedheid brengen van (kerkelijke) ruimtes voor verschillende activiteiten;
Het zorgdragen voor de exploitatie van de ruimtes en de keuken;
Het verrichten van klein onderhoud.

Gevraagd wordt:
Flexibele inzet;
Kerkelijk meelevend zijn;
Woonachtig bij voorkeur in Stiens;
Vaardigheid in het omgaan met mensen, zowel vrijwilligers als bezoekers;
Verantwoordelijkheid durven nemen en vragen;
Goed kunnen organiseren;
Vaktechnische kennis (diploma Bedrijfshulpverlening of bereidheid deze cursus te volgen).

Geboden wordt:
Dienstverband van gemiddeld 8 uren per week na proeftijd;
Honorering conform de richtlijnen van de Protestantse Kerk Nederland.

Uw sollicitatie kunt u vóór 15 februari 2022 sturen naar:
College van Kerkrentmeesters
Postbus 44
9050 AA Stiens
Protected email address
Kosterswissel
11-01-2022 23:32
Onze koster Arma Regeling heeft per 1 januari 2022 een nieuwe baan als conciërge op het Gomarus College te Leeuwarden. Dat is fijn voor haar en wij wensen haar alle goeds voor de toekomst! Daarnaast willen we Arma bedanken voor het enthousiasme waarmee ze het kosterschap vormgaf en als een spin in het web samenwerkte met collega’s, diverse vrijwilligers en bezoekers.

Arma haar functie wordt overgenomen door Sita Veninga. Er wordt op het moment van schrijven druk gewerkt aan het zoeken naar een nieuwe hulpkoster voor de functie die Sita nu heeft. Deze kosterswissel heeft tot gevolg dat voortaan de kosterstelefoon bereikbaar is van maandag 8.00 uur tot vrijdag 17.00 uur. Voor zeer dringende zaken die niet tot maandag kunnen wachten, is de kosterstelefoon op vrijdagavond, zaterdag en zondag bereikbaar. Op de website en de nieuwsbrief leest u z.s.m. het telefoonnummer van de mobiele kosterstelefoon. Tot die tijd kunt u het vaste nummer ook gebruiken: 058-2572194.

Het college heeft er alle vertrouwen in dat het kosterschap op dezelfde plezierige en vakkundige manier kan worden voortgezet.
Het College van Kerkrentmeesters.
1 2 3 4