Nieuwsberichten
DHS gaat voor groen
07-06-2017 16:34

Voor het leesbare artikel zie: image1
Zonnepanelen 2017 laatste stand
15-05-2017 17:07
De kerk geeft energie.
De kerk geeft energie, maar geven wij de kerk ook energie?
Dat was de slogan van onze in mei gestarte actie. U hebt de kerk zeker energie gegeven, want er is al een bedrag van € 8490 binnen. (stand tot en met 14 mei). Wat een geweldig resultaat. Alle sponsoren willen we dan ook hartelijk bedanken. Ook degenen die anoniem contant geld hebben gegeven.
Maar de actie loopt nog. U kunt nog steeds meedoen.
Zonnepanelen 2017
08-05-2017 12:10
De kerk geeft energie, maar geven wij de kerk ook energie? Dat is de vraag. Zoals u allicht weet wordt de dakbedekking van De Hege Stins vanwege de aanwezigheid van asbest dit jaar vervangen. Na deze renovatie wil de werkgroep middels sponsoring 60 zonnepanelen aanbrengen op het dak met de slogan: Asbest eraf, zonnepanelen erop. U zult zich misschien afvragen waarom zonnepanelen?
Vrijwilligers gezocht voor Video bediening SV
23-01-2016 13:37
Video
Steeds meer mensen maken gebruik van de video-uitzending vanuit de St. Vituskerk die op internet te volgen is. Als we ons team kunnen vergroten is het mogelijk om vaker bewegende beelden uit te zenden. Want we hebben dringend mensen nodig die ons erg kleine team (2 personen) willen versterken.
Ervaring is niet nodig maar het is wel handig om iets te hebben met foto’s en beelden. We snappen dat u eerst meer informatie wilt hebben. Daarom laten we graag zien hoe het in zijn werk gaat. Er zijn ook vast jongeren die het leuk vinden en zich willen ontwikkelen in het gebruik van beelden. Laat u niet weerhouden en neem contact op met Cees Vos, Protected email address
Ledenlijst
11-03-2015 15:36
Ledenlijst Protestantse Gemeente te Stiens.
Op het Gemeenteberaad van april 2014 werd de vraag gesteld of gemeenteleden inzage kunnen krijgen in de ledenlijst. Vaak weet men niet wie wel of niet bij onze gemeente betrokken zijn.
Sinds enige tijd ligt er in beide kerken een gele ledenlijst ter inzage:
-In De Hege Stins op de documentatieplank, rechts bij de ingang.
-In de St. Vituskerk op de tafel bij de ingang. Wij draaien geen exemplaar uit voor elk lid, want dan moeten we dat jaarlijks doen en dat gaat in de papieren lopen.
Het College van Kerkrentmeesters.
1 2 3