Nieuwsberichten
Kosterswissel
11-01-2022 23:32
Onze koster Arma Regeling heeft per 1 januari 2022 een nieuwe baan als conciërge op het Gomarus College te Leeuwarden. Dat is fijn voor haar en wij wensen haar alle goeds voor de toekomst! Daarnaast willen we Arma bedanken voor het enthousiasme waarmee ze het kosterschap vormgaf en als een spin in het web samenwerkte met collega’s, diverse vrijwilligers en bezoekers.

Arma haar functie wordt overgenomen door Sita Veninga. Er wordt op het moment van schrijven druk gewerkt aan het zoeken naar een nieuwe hulpkoster voor de functie die Sita nu heeft. Deze kosterswissel heeft tot gevolg dat voortaan de kosterstelefoon bereikbaar is van maandag 8.00 uur tot vrijdag 17.00 uur. Voor zeer dringende zaken die niet tot maandag kunnen wachten, is de kosterstelefoon op vrijdagavond, zaterdag en zondag bereikbaar. Op de website en de nieuwsbrief leest u z.s.m. het telefoonnummer van de mobiele kosterstelefoon. Tot die tijd kunt u het vaste nummer ook gebruiken: 058-2572194.

Het college heeft er alle vertrouwen in dat het kosterschap op dezelfde plezierige en vakkundige manier kan worden voortgezet.
Het College van Kerkrentmeesters.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS