Nieuwsberichten
Ma'Laap Pakistan
02-04-2020 15:47
Lieve mensen:

De corona-crisis is net zoals in Nederland ook in Pakistan een gegeven. Hieronder een update van de situatie van de door ons gesteunde school-kerk-gemeenschap in Lahore.

Update directeur:
Iedereen is op de hoogte van het coronavirus, want de hele wereld lijdt eraan. Wij zijn gebonden aan huis. Alle kerken, scholen, kantoren en al het ander soort werk is gesloten in Pakistan. De school is ten minste dicht van 17 maart tot 17 april. Maar we krijgen nieuwe informatie op 31 maart. Tot nu toe zijn alle kinderen en families veilig. Het is een moeilijke tijd, niet alleen voor Pakistan, maar voor de hele wereld.

De regering in Pakistan is niet in de positie om het volk te ondersteunen bij hun dagelijks inkomen. Met dagelijks inkomen wordt bedoelt dat men hier werkt voor het eten dat ze die dag nodig hebben. De regering kan de mensen hier niet bij ondersteunen. Als christenen moeten we zorg voor elkaar dragen. 70% tot 80% van de families in onze school, zijn afhankelijk van dagelijkse inkomen. Het is ontzettend moeilijk om de families met kinderen te zien lijden in deze tijden.

In Pakistan hebben de mensen het nu dus dubbel zwaar, omdat ze niet alleen lijden onder dreiging van het virus, maar ook aan het gebrek aan inkomsten, dus dagelijks voedsel.
Daarom de vraag aan u of u mogelijk een bijdrage zou willen overmaken naar: IBAN NL54RABO0395477395 van de Diaconie PG Stiens o.v.v. Ma'Laap noodhulp.

We hopen op deze manier iets licht te kunnen brengen in Lahore in deze donkere tijd. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en willen u bij voorbaat danken voor uw steun.

Met vriendelijke groet, namens de werkgroep Ma'laap,

Riet ten Hoeve
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS