Nieuwsberichten
Kerstconcert Joy for People 16 december 2018
04-12-2018 12:02
Kertstconcert met Joy for People Gospel Choir 16 december
Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat uit een enthousiaste en gedreven groep mensen uit de wijde omgeving van Dokkum. Vanuit de gedeelde Christelijke geloofsovertuiging en grote passie voor muziek, gaat het koor voor een hoge kwaliteit in zowel zang, visuele effecten en muzikale begeleiding.

Joy for People Gospel Choir verzorgt dit jaar een kerstconcert met de titel ‘Een wereld van verschil’
Joy for People staat stil bij de vraag “in wat voor wereld leven we eigenlijk”.
Een wereld waarin het soms lijkt, dat wij als mensen niet meer aan elkaar denken maar onszelf vooropstellen.
Een wereld waarin het soms lijkt, dat wij als mensen ons niet meer verbonden voelen met elkaar maar alleen maar aan onszelf denken. Hoe gaan wij met onze aarde om? Een aarde die ons gegeven is en waar wij liefdevol mee om zouden moeten gaan. Wat voor rol hebben wij daarin en wat heeft de geboorte van ons levend voorbeeld “Jezus” hiermee te maken? Heeft Jezus ons niet voorgedaan hoe wij moeten leven? En waarom maken wij er dan zo’n puinhoop van? Twijfelt u nooit eens aan het verhaal van de kerst? Waar is God als we hem nodig hebben? Toch geeft de geboorte van Jezus ons hoop. Hoop voor de toekomst voor ons en de wereld. Maar dat wil niet zeggen dat wij achterover kunnen gaan leunen. Wij kunnen wel degelijk een verschil maken. Een wereld van verschil. Het kindje in de kribbe maakt het verschil.

Tijdens het kerstconcert wordt er gecollecteerd, een deel van deze collecte is voor de Masai-gemeenschap in Kiserian, Kenia. Joy for People ondersteund een particulier initiatief van Chris Jacobse en Harmanna Groothof uit Dokkum. Zij hebben bij deze Masai gemeenschap een grote moestuin aan kunnen leggen, inclusief een waterput en pomp, zonnepanelen en irrigatiesysteem. De opbrengst hiervan is prachtig! Dit willen ze graag uitbreiden.
Het andere deel gaat naar een aantal van onze jongere die namens World Servants naar Ghana gaan.
Datum: 16 december
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: De Hege Stins.
U bent van harte uitgenodigd.
De EZC


Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS