Nieuwsberichten
Bazaar/rommelmarkt 8 september 2018
29-05-2018 15:34
Inzameling goederen voor de bazaar/rommelmarkt op 8 september 2018.
Om de bazaar/rommelmarkt ook dit jaar tot een succes te maken doen wij een beroep op u. Het is nu de periode dat velen hun overbodige spullen de deur uit willen doen. Graag herinneren wij u er aan dat wij veel van deze nog nette spullen goed kunnen gebruiken voor onze ‘rommelmarkt’. Boeken, platen, dvd’s en cd’s zijn ook van harte welkom. En misschien heeft u in de kast of op zolder ook nog nieuwe ongebruikte spulletjes staan uit een kerstpakket of van een miskoop, dan hebben wij daar ook belangstelling voor.
Net als alle andere jaren houden we deze bazaar/rommelmarkt niet zomaar. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar het Aanloophuis in Leeuwarden. Een ander deel van de opbrengst zal worden gebruikt voor “de Talantgroep” om activiteiten te organiseren.

Op zaterdag 7 juli en 25 augustus tussen 10 en 12 uur staan we weer klaar om uw spullen voor de rommelmarkt in ontvangst te nemen op het adres: J. Hemeltjen, Harnsterdyk 8 (voor Doniastate linksaf).

Een vriendelijk, doch dringend verzoek om geen echte rommel te brengen. Koelkasten, wasmachines en meubels kunnen wij helaas niet gebruiken.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS