Nieuwsberichten
Ma'Laap sponsoren en belangstellenden
03-05-2018 19:36
Uitnodiging aan alle Ma’laap sponsoren en overige belangstellenden.
· wanneer : zondag 27 mei 2018
· hoe laat : van 11:00 tot 15:00 uur
· waar : kaatsveld Stiens (Uniawei)
· wat is het doel : verbinding sponsoren in het project Ma’laap
· programma : zie hieronder
· wat kost het : een vrijwillige bijdrage
Aanmelden voor donderdag 25 mei bij: Protected email address
Programma:
Er is gelegenheid ervaringen uit te wisselen en meer te weten te komen van het project. Er is een lunch met een mix van Pakistaanse en Nederlandse gerechtjes zoals soep/broodjes/Pakistaanse hapjes. Dit is in de plaats van het jaarlijkse Pakistaanse diner.


Er is een interactieve demonstratie van de in Pakistan populaire sport Cricket en wie wil kan natuurlijk meedoen (dan dus sportieve kleding aan!).
Het zou natuurlijk ook heel mooi zijn als de sponsoren van buiten Stiens ook kunnen komen. Bent u nog geen sponsor, dan kunt u op deze middag natuurlijk ook alle informatie verkrijgen zodat u eventueel ook kunt aansluiten bij het project.
Ma’laap betekent verbinding of contact in het Urdu, een van de talen die in Pakistan wordt gesproken. Contact is ook waar het project voor staat. Contact met een Christelijke gemeenschap in Lahore, een grote plaats in Pakistan. Door het schrijven van brieven, Skype-contact en financiële steun kunnen kinderen uit christelijke gezinnen naar school en wordt de christelijke gemeenschap aldaar bemoedigd. Ma’laap functioneert als werkgroep onder de Protestantse kerk Stiens.
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS