Nieuwsberichten
Kampvuuravond 23 maart
07-03-2018 11:53
We hebben als groep Stiens, vanuit de PG Stiens, een doorstart gemaakt met een nieuw team (Pyt Dijkhuis, Pieter Dijkhuis, Arjon Dijkhuis en Wieger van der Schaaf). Hier het eerste nieuws:

Kampvuuravonden Stiens
(“Geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is”)

Na een winterstop zijn de kampvuuravonden terug van weggeweest. Hoor ik u denken: “wat is een kampvuuravond (KVA)?” Dat is een gezellige, interkerkelijke avond voor uitsluitend mannen (van 21 tot 81 jaar!). De avond vindt plaats rondom het kampvuur met daarbij een inspirerende spreker, veel interactie, goede gesprekken, live muziek (dat doen we samen), en vooral in goed gezelschap van vrienden en dorpsgenoten.
Op 23 maart vindt de eerste KVA van dit jaar plaats aan de Bûtenskilwei 44 te Stiens. De spreker op die avond is jeugdwerker Andre van der Meer uit Franeker. De inloop is vanaf 20.00 uur en is gratis. We verwachten alleen dat de deelnemers zelf drinken meenemen. Liefst wat extra zodat je op die avond kunt delen met de andere deelnemers. Want dat sluit aan bij onze KVA-visie: We delen onze tijd met elkaar en willen elkaar tot zegen zijn: De KVA is een plek waar God centraal staat. Jij/u bent van harte uitgenodigd.
Voor meer info: www.kampvuur-avonden.nl of trek een van de organisatieleden eens aan de mouw.
Pyt, Arjon, Pieter en Wieger
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS