Nieuwsberichten
Museumpark Heilige Landstichting
29-03-2017 14:47
Wie gaat er mee naar ?

Voor wie:
Iedereen! En zeker de jonge gezinnen, de senioren en alle leeftijden ertussen.
Wanneer: zaterdag 6 mei 2017
Aanmelding: tot en met 15 april 2017.
Vertrek per touringcar: 8 uur vanaf De Hege Stins
Terug: 17.30 uur bij De Hege Stins
Lunch: Ieder neemt zijn/haar eigen lunch pakket/eten en drinken mee. We lunchen gezamenlijk en genieten van elkaars lunchpakket.
Eigen financiële bijdrage:
• Volwassene: € 12,50, Kind: € 7,50
• Inbegrepen: Reis naar Heilig Land Stichting (en terug) + entree


Meer informatie
In Museumpark Oriëntalis, ook wel bekend als Heilige Land Stichting, komt de kleurrijke wereld van jodendom christendom en islam tot leven. Het museumpark bestaat uit een 30 hectare groot bosrijk gebied met drie verschillende dorpen en een woestijn. In de dorpen maakt u kennis met de culturen en wortels van de drie monotheïstische godsdiensten. De ontdekkingstocht start in het Bedoeïenenkamp. Deze plek geeft de oorsprong weer van de drie godsdiensten, met als aartsvader Abraham. Daarna gaat de tocht verder door het Joods en Arabisch dorp en het bezoek aan de Jeruzalemse Stadsstraat met het vroeg christelijk kerkhuis.
In het museumpark is ook een groot binnenmuseum, met een beknopte versie van de inleidende expositie “Toen God nog schreef”. Daarnaast zijn er levendige en authentieke activiteiten en ambachten mee te maken. En er is nog veel meer te zien. Kijk maar op www.museumparkorientalis.nl
Museumpark Orientalis - HEILIG LAND STICHTING v.a. 1 maart ...
Gagje uit in regio Nijmegen Groesbeek. Groepen, groepsbezoek, educatie. Cultuur Religie Natuur

Aanmelden
Als je 6 mei in je agenda zet, dan graag een berichtje naar Wout de Vries: Protected email address of 06 - 4693 5778 (na 18.00 uur). Opgave kan tot en met 15 april. Wees snel, want er kunnen maar 50 personen in de touringcar!
Namens Vorming en Toerusting,
Wout de Vries
Johanna Anema
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS