Interieurcommissie

Er is een commissie in het leven geroepen met als taak het ontwikkelen van plannen en ideeën om de diverse zaalruimten in het kerkgebouw zodanig aan te kleden en in te richten dat deze een fraaie uitstraling krijgen en het prettig is er te vertoeven. Hierbij kan gedacht worden aan de aanschaf van meubilair, maar vooral ook aan het houden van wisselexposities in de ontmoetingsruimte op het gebied van kunst, bij voorkeur vervaardigd door eigen gemeenteleden.

Contact
mw. J. Sloot-Nicolay
Wythústerwei 68
tel: 058-2572164
Protected email address

Nieuws van de Interieurcommissie.
Vanaf 4 december 2017 exposeert Alie Riemersma in De Hege Stins. Zij stelt zich voor:
'Mijn naam is Alie Riemersma, geboren in Oudega (Sm) en woonachtig in Menaam. In mijn achterhoofd had ik altijd al het idee dat ik wel eens wilde gaan schilderen. Toen er ongeveer 15 jaar geleden een schildercursus voor beginners werd gestart in Menaam, heb ik de kans gegrepen. We begonnen met houtskool, acryl, aquarel, krijt en olieverf, maar al gauw ging mijn voorkeur uit naar olieverf. Ik vind dat het fijnste materiaal om mee te werken.
De laatste tien jaar volg ik lessen bij Tjeerd Landman in Leeuwarden.
Wat ik het liefst schilder is mens en dier. Vooral op honden- portretten kan ik mij helemaal uitleven. Maar ook mensen in hun alledaagse omgeving, bijv. in stadstaferelen, mensen op straat, op een terrasje. Schilderen is voor mij een moment van ontspanning en ik hoop dit nog jaren te kunnen doen.'

Tentoonstelling in De Hege Stins
Expositie vanaf 4 december 2017. Alie Riemersma
























it Hûntsje fan Corrie