Nieuws
Mobiele versie van de website
14-04-2011 17:47
Ben je onderweg even wil je snel even kijken hoe laat precies een bepaalde dienst begint, wie er preekt of de beamer bedient? Dat kan nu ook via de snelle mobiele versie van de website: http://www.pgstiens.nl/mobile

Ondanks dat het uiterlijk sterk lijkt op dat van de iPhone lijkt, is de mobiele website voor elke telefoon met internet browser geschikt.
Palmpasen met kinderen op 17 april
07-04-2011 21:12
Palmpasen met kinderen op 17 april
Zondag 17 april a.s. vieren we in de St. Vituskerk samen met de kinderen Palmpasen. In deze kinderdienst kunnen de Palmpaasstokken uiteraard ook niet ontbreken. Lekkere snoepjes en een haantje op de top.
Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom om dit feest mee te vieren!
Palmzondag 17 april met de Evangelisatiecommissie
05-04-2011 14:02
Zondag 17 april is het palmzondag. De dienst die om 9.30 uur in de Hege Stins begint zal door de evangelisatie commissie worden georganiseerd. Het thema van deze dienst is: Vol verwachting, palmzondag. Jezus komt Jeruzalem binnen: de verwachtingen zijn hoog, het is anders dan het lijkt……NEW CREATION Gospel Choir & band uit Joure zal hun medewerking aan deze dienst verlenen. De voorganger in deze dienst zal ds. Akke Fokje Stienstra uit Hengelo zijn.
New Creation Gospel Choir is een interkerkelijk gospelkoor. De leden komen uit verschillende gelederen van de kerk: van hervormd/ gereformeerd tot en met evangelisch. Het doel van dit gospelkoor is om door middel van aansprekende zang en muziek te getuigen van het Evangelie. New Creation wil dit graag op professionele wijze vorm geven, echter daarbij blijft altijd de boodschap centraal staan. Met een eigen vaste band voor de begeleiding wordt periodiek medewerking verleend aan kerkdiensten, sing-ins, concerten en gospelfestivals. De groep is in de afgelopen periode sterk gegroeid en bestaat momenteel uit circa 30 zangers/zangeressen, dirigent, een eigen band en 2 technici. Het repertoire is afwisselend en varieert van klassiek getinte stukken of bijvoorbeeld a capella liederen tot up-tempo stukken en natuurlijk de liederen uit de moderne kerkbundels (bijvoorbeeld Opwekking).
Het belooft weer een mooie dienst te worden. Allen van harte welkom!
Met vriendelijke groet,
Evangelisatie commissie stiens
Email: ecstiens@gmail.com
Dichter Hans Bouma in St. Vituskerk Stiens
22-03-2011 09:48
Op zondag 3 april wordt er in de St.Vituskerk te Stiens ’s avonds om 7 uur een gemeentedienst gehouden. Voor deze dienst is de dichter-dominee Hans Bouma uit Kampen uitgenodigd. Hij presenteert dan het poëtisch-muzikaal programma Dichter bij muziek.
Zendingsdienst 6 maart in De Hege Stins
24-02-2011 20:57
Op 6 maart 2011 is er een zendingsdienst in De Hege Stins om 9.30 uur, mede georganiseerd door de Zendingscommissie. Deze keer gaat het thema niet over de christenen in Brazilië of Mongolië, maar proberen wij juist zelf iets te ontvangen. Waar ben je zelf aangeraakt door het geloof en wat betekent dat voor jou? Dat willen wij vormgeven door een aantal mensen aan het woord te laten over Psalm 121 en dit te verbinden aan een lied dat zij zelf graag zingen. Dan krijg je heel verschillende, maar ook heel persoonlijke geluiden.
... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ...