Nieuws
Palmpasenviering bij Talant - It giet oan!
09-03-2013 12:28
Stiens omarmt al vele jaren een aantal vestigingen van Talant. Talant helpt mensen met een beperking in Friesland hún leven te leiden. Tijdens de zondagse kerkdiensten woont een aantal bewoners van Talant de kerkdiensten bij. Vorig jaar hebben de mensen van Talant en de Stienser Evangelisatie- en Zendingscommissie een gemeentedienst georganiseerd in het restaurant van Talant aan de Ieleane. Dit bleek een groot succes! Het was een gezellig en vrolijk gemengd publiek. Er moesten stoelen en liturgieën aangesleept worden. Voor herhaling vatbaar!

Zondag 17 maart giet it oan! De palmpasenviering zal om 16.00 uur beginnen in het restaurant van Talant (Ieleane 10). De zanggroep van Lauwershiem komt het muzikale gedeelte van de dienst verzorgen. De voorganger van deze dienst zal mw. Dieke Heijs zijn. Zij is geestelijk verzorger van Talant. De organist is dhr. Han Giesing. Tijdens deze palmpasenviering zal er o.a. een ezel binnenkomen...

Het koor "Lauwershiem" bestaat al meer dan 30 jaar. Dhr. Jan de Vries is al die tijd dirigent geweest. Het koor heeft zo’n 25 leden, het zijn voornamelijk bewoners van de locatie Lauwershiem uit Surhuisterveen. Inmiddels zijn er ook cliënten van andere locaties bij het koor komen zingen. Het koor treedt een aantal keer per jaar op in een kerk.

Allen, zowel jong als oud, van harte welkom om deze zeer bijzondere dienst te beleven! Het zal een dienst zijn die ook erg geschikt is voor kinderen. Vanaf 15.30 uur staat er koffie, thee en limonade klaar!

Hartelijke groet,
Evangelisatie- en Zendingscommissie Stiens en medewerkers Talant
E-mail: Protected email address
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS