Nieuws
All for One - Multicultural Gospel Choir
08-01-2013 14:20
Dit is het eerste én het enige multiculturele gospelkoor in Noord-Nederland! Op initiatief van muzikaal leider Wilco Kloosterman en de van oorsprong Afrikaanse muzikant Basile Maneka kwamen er vorig jaar 12 zangers en zangeressen bij elkaar om een nieuw gospelkoor te starten. Inmiddels telt het koor ongeveer 40 leden van Nederlandse, Afrikaanse, Antilliaanse, Surinaamse en Duitse afkomst. Het repertoire bestaat uit Engels- en Franstalige Praise&Worship, Afrikaanse gospelsongs en eigen composities.

Naast het uitdragen van de boodschap van gospelmuziek heeft het koor als doel verschillende culturen met elkaar in aanraking te brengen en met elkaar te verbinden.

Kom zondag 27 januari naar De Hege Stins om dit bijzondere optreden van het kleurrijke gospelkoor All for One mee te maken. Het motto van de dienst komt uit Johannes 3: 16a. Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn eigen Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leeft. De samenkomst begint om 19.00 uur en wordt voorgegaan door ds. Jaap Overeem. De organist is dhr. Han Giesing.

Allen van harte welkom!

Met vriendelijk groet,
Evangelisatie- en Zendingscommissie
E-mail: Protected email address
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS