Nieuws
Yvonne goes Uganda
23-05-2018 11:24
Beste sponsor en/of belangstellende,
Op 6 mei jl. heeft Yvonne van Meeuwen een informatieavond gehouden voor sponsors en belangstellenden. Daarin heeft ze verteld over haar toekomstplannen voor haar werk in Oeganda. Via dit bericht willen we je hierover informeren.


Bedankt voor je bijdrage
Allereerst willen we je bedanken voor je sponsorbijdrage en je betrokkenheid bij het werk wat Yvonne doet in Oeganda. Via de nieuwsbrieven hopen we dat je daarvan een goed beeld krijgt. Je sponsorbijdrage gebruikt Yvonne voor haar dagelijkse kosten van eten, onderdak, telefonie en reiskosten e.d. Zonder jouw betrokkenheid en bijdrage lukt het haar niet om haar werk goed uit te voeren.

Toekomstplannen Yvonne
Op 6 mei heeft Yvonne laten weten dat ze graag haar werkvergunning wil gaan verlengen met drie jaar. Ze wil graag haar werk in de Female Prison en Remand Home (tehuis voor jeugd van 12-18 in voorarrest) uitbreiden. Verder wil ze meer gaan doen met Wise Choises for Life in diverse groepen vrouwen die ze regelmatig ontmoet.

Wilt u Yvonne blijven sponsoren?
Uiteraard gaat dit niet zomaar, maar ze hoopt dat ze voldoende sponsorgeld kan blijven ontvangen om dit mogelijk te maken. In 2013 heeft Yvonne de actie “n fyfke foar it wyfke” gestart om sponsors te verzamelen. Met als doel om voor de eerste drie jaar van sponsoren € 5,- per maand te ontvangen. Mede dankzij jou is dit gelukt en heeft Yvonne al veel kunnen betekenen in Oeganda. Inmiddels zijn deze drie jaar alweer ruim voorbij. Yvon wil graag haar werk voortzetten, daarom vinden we het als Thuisfrontteam van Yvonne belangrijk om je te vragen of je haar werk wilt (blijven) sponsoren met € 5,- per maand of een bedrag naar keuze.

Uw gift
Giften kunnen overgemaakt worden op NL81ABNA0430407211 ten name van Yvonne van Meeuwen, inzake Oeganda. Heb je al een automatische overboeking dan vragen wij je of je de einddatum kunt verlengen. Wil je je sponsoring niet meer voortzetten, dan vragen wij je om dit aan ons te laten weten via Protected email address

Contact
Heb je vragen of wil je graag nog even contact over bovenstaande, dan kun je contact opnemen met het Thuisfrontteam van Yvonne. Bereikbaar via Protected email address
Met vriendelijke groet,
Thuisfrontteam
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS