Nieuws
Zendingsdienst 2 april DHS
21-03-2017 16:14
Zendingsdienst 2 april. Thema dienst “Offering” met de Young Cristian Singers.
Velen van ons houden er best van om bediend en gediend te worden. Bij Jezus, God’s eigen Zoon ligt dat wat anders. Hij is mens geworden en naar ons toegekomen. Niet om gediend te worden, maar om zelf te dienen. Hij heeft daarbij zelfs zijn eigen leven gegeven. Hij is gestorven, zodat wij mogen leven. Hij vraagt ons in dankbaarheid te leven en onszelf niet belangrijker te vinden dan onze naaste.


Vanuit het dienen en de opoffering mogen we als bevrijde mensen leven, na de opstanding met Pasen. Bovendien kleurt dienen het leven van mensen. Je bent van betekenis en waarde voor jezelf maar ook voor de ander. Hiermee krijgt ook je eigen leven meer glans, inhoud en vooral kleur. Deze boodschap geven we graag door via deze themadienst in de 40 dagen tijd. Een prachtige themadienst met (samen)zang, muziek, beeldmateriaal, schriftlezingen en een korte meditatie. Zo kondigen de Young Cristian Singers hun thema dienst aan.
Al sinds 1977 is het gospelkoor actief. Het gospelkoor bestaat uit circa 30 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een ervaren band van 5 muzikanten. Het koor en band staat onder leiding van dirigent Wilco Kloosterman uit Leeuwarden.
De EZC
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS