Startzondag
18 september DHS 09.30 uur
15-09-2016 17:40
Doe kleine dingen met grote liefde - (moeder Theresa)
18 september DHS 09.30 uur
14-09-2016 13:34
18 september DHS 09.30 uur
13-09-2016 19:42
Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is liefde. Wie in de liefde blijft, blijft in God, en God blijft in hem.
18 september DHS 09.30 uur
13-09-2016 08:51
UITGELICHT!
Waarom de smaak van de liefde delen?




Psst….
heeft er iemand al gezegd
hoe mooi je bent,
hoe warm,
hoe echt,
hoe leuk en lief
in wezen ?
Bij dezen.
Bron: Judith Nieken

Lieve gemeente,
Ja, wij willen graag de smaak van liefde delen !
Wij als geen ander hebben de afgelopen jaren ervaren hoe waardevol het delen van liefde kan zijn.
En hoe waardevol het is om te worden opgenomen in een gemeente die als een warme deken om je heen voelt.

Daarom: de appels zijn vers geplukt van eigen appelboom en onze kippendames zijn volop aan de leg.
De eerste ingrediënten om te bakken zijn aanwezig.
Wij gaan vol liefde voor u aan de slag.

Hartelijke groet
Stiena en Wilma
18 september DHS 09.30 uur
11-09-2016 22:46
Ter inspiratie: leuk recept
Zebra cake
Ingredienten:
• 200 gr suiker
• 200 gr boter (op kamertemperatuur)
• 2 theelepels bakpoeder
• 375 gr bloem
• 250 ml melk
• 4 eieren
• Snufje zout
Chocolademengel:
• Snufje kaneel
• 25 gr cacao poeder
• 1 eetlepel suiker
• 50 ml melk
Materiaal:
• Springvorm van ca 24 cm
• Mixer
• 2 kommen
Bereiding:
Verwarm de oven op 175 graden.
Meng het zout met de bloem en bakpoeder in een kom en zet apart.
Klop met een garde het cacaopoeder met 50 ml melk, kaneel en een eetlepel suiker door elkaar in een kommetje en zet ook aan de kant.
Mix de boter met 200 gr suiker romig in een kom. Voeg een voor een de eieren toe aan de boter en mix tot deze goed zijn opgenomen.
Voeg 250 ml melk langzaam toe aan het boter mengsel en voeg daarna ook het bloemmengsel toe.
Doe ongeveer de helft van het mengsel in een andere kom en mix hier het chocolademengsel doorheen.
Je hebt nu een licht en een donker beslag.
Vet de bakvorm in met wat boter en leg eventueel een stuk bakpapier op de bodem.
Schep met een eetlepel een schep van het donkere beslag in het midden van de bakvorm. Schep hierop een lepel licht beslag. Ga door tot de hele vorm bedekt is en het beslag op is.
Bak de cake in ca 50 minuten gaar in het midden van de oven.
Controleer of de cake gaar is met een sateprikker.
Vergeet het snufje zout niet!
Ook leuk om met fondant te bekleden en het zebra effect als verrassing in het midden te zien!
1 2 3 4