Adoptie
Beste adoptieouders / donateurs van het Ambon project.
In de bijlage vindt u de jaarlijkse Kerstbrief uit Ambon, om u hartelijk te bedanken voor uw steun aan het Ambonadoptieproject!
Naar aanleiding van vragen, die gesteld zijn tijdens de informatiemiddagen in maart / april 2014, willen we u het volgende meedelen:
Contact met uw adoptiekind:
Zoals u weet is het in de Molukken vaak moeilijk om contact te leggen / onderhouden met uw adoptiekind. Dit heeft onder andere te maken met de grote afstanden tussen de eilanden en het beperkte aantal vrijwilligers. Echter indien u het toch op prijs stelt, om jaarlijks een persoonlijk berichtje te ontvangen van uw adoptiekind, wordt u verzocht dit door te geven aan Corrie Leen. In Ambon zullen zij dan hun best doen om aan uw verzoek te voldoen.
Besteding van uw bijdrage:
Van uw bijdrage ad. € 12,00 per maand / per kind wordt € 10,00 uitgegeven aan onderwijskosten voor uw adoptiekind. De overige € 2,00 wordt besteed aan kinderen zonder adoptieouders, die zo ook onderwijs kunnen volgen en wat administratiekosten. De grote groep kinderen zonder adoptieouders, waarvoor ook hulp nodig is, wordt verder ondersteund vanuit incidentele donaties.

In de bijlage vindt u de jaarlijkse Kerstbrief uit Ambon.
Ook wij danken u hartelijk voor uw trouwe steun aan het Ambonadoptieproject en wensen u fijne feestdagen en een liefdevol 2016 toe!
Met vriendelijke groet,
Corrie en Gert leen,
Ton Loogman, Jolanda Kuenen, André Sol
www.ambonadoptieproject.nl
(op de website: mooie filmfragmenten over het leven van de 100-jarige Mgr. A. Sol!)
Kerstbrief uit Ambon 2015.docx

Sinds begin september 2014 steunen wij een nieuw Plan-kind het meisje Robela en haar familie. Robela is geboren op 07-04-2009. Ze spreekt Punjabi en de religie van haar familie is Christen. Ze leeft in de gemeenschap: Islamabad/Rawalpindi. Het laatste nieuws is van 28 maart 2018:
Laatste nieuws Robela 28 maart 2018.jpg
Robela nu 8 jaarSinds februari 2014 sponsoren we via Dorcas:Mevrouw Selviko Karafili. Ze is geboren op 25 oktober 1952 en woont in Korce - Albanie. Ze is sinds kort weduwe en woont alleen. Ze heeft 2 dochters, 2 zonen en 12 kleinkinderen. Haar inkomen is een pension van slechts € 30,00 per maand. Ze woont in een bakstenen huis met 2 kamers.
Laatste nieuws: Granny Selviko Karafili 11.10.2017.jpg